Een Intercom Hercoderen

Inhoudsopgave:

Een Intercom Hercoderen
Een Intercom Hercoderen

Video: Een Intercom Hercoderen

Video: Een Intercom Hercoderen
Video: keypad programming 2024, Mei
Anonim

Bijna iedereen heeft in onze tijd een intercom. Deze intercom zorgt voor de veiligheid van zowel woon- als bedrijfspanden. Een persoon die zich in een gebouw bevindt kan, via een intercom, zonder persoonlijk contact met een personage dat de kamer binnen wil, zijn toegang tot binnen toestaan of blokkeren. Maar er zijn momenten waarop het nodig is om het intercomsysteem opnieuw te programmeren, bijvoorbeeld wanneer de sleutel verloren gaat.

Een intercom hercoderen
Een intercom hercoderen

instructies:

Stap 1

Kies het nummer van het bijbehorende appartement of kantoor op de oproepeenheid. Om de herprogrammering uit te voeren, zijn twee mensen nodig - de ene bevindt zich direct in het appartement / kantoor naast de CPC, de andere bevindt zich buiten het gebouw bij de buitenunit van de deurtelefoon en voert een nieuwe individuele code in.

Stap 2

Nadat de oproep is aangekomen bij het appartement / kantoor, neemt u de UCP-handset op. Druk op de UKP vijf of zes keer op de deurvergrendelingsknop en laat deze weer los. Elke keer dat u op de knop op de oproepeenheid drukt, moet de indicator "wacht op antwoord" uitgaan en moet de indicator "enter" worden geactiveerd. Na de zesde keer dat de knop voor het openen van de deur op de UCP wordt ingedrukt en losgelaten, wordt de kiesindicator van het appartementnummer op de oproepeenheid geactiveerd en klinkt er een enkel signaal, dat de bereidheid bevestigt om een nieuwe persoonlijke code te schrijven. Met dit alles blijft de duplex-communicatiemodus behouden, zodat operators het proces kunnen beheersen.

Stap 3

Kies de nieuwe individuele code op de oproepeenheid. Informeer daarna de persoon die zich in het appartement / kantoor aan de andere kant van de intercom bevindt over het einde van het invoeren van de code.

Stap 4

Druk op de knop voor het openen van de deur op de UCP zodat de waarde van de nieuwe individuele code in het geheugen van het buitenpaneel wordt geschreven. Er klinkt een enkel signaal, dat de opname van een nieuwe individuele code bevestigt.

Stap 5

Plaats het communicatiebuisje van de UKP in de houder. Om de individuele appartementcode uit te schakelen, moet u de code "0000" kiezen. In dit geval wordt de ingestelde individuele code van alleen dit appartement uitgeschakeld, maar de oproep naar het appartement bij het kiezen van het nummer op de intercom blijft. Zo kunt u de intercom voor uzelf herprogrammeren en uzelf en uw gezin beschermen tegen ongewenste indringers van vreemden in het gebouw.

Aanbevolen: