Hoe U Uw Monitor Demagnetiseert

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Monitor Demagnetiseert
Hoe U Uw Monitor Demagnetiseert

Video: Hoe U Uw Monitor Demagnetiseert

Video: Hoe U Uw Monitor Demagnetiseert
Video: Сверхширокий слишком широкий? [Полный обзор Philips 499P9H] | Технический глава 2024, April
Anonim

Soms beginnen CRT-monitoren van kleur te veranderen in het beeld, er kunnen bijvoorbeeld groene of rode strepen op het scherm verschijnen aan de randen van het beeld. Daarom hebben de meeste CRT-monitoren een demagnetiseringsfunctie, waarmee u van dit fenomeen af kunt komen en ook de beeldkwaliteit verbetert.

Hoe u uw monitor demagnetiseert
Hoe u uw monitor demagnetiseert

instructies:

Stap 1

Zoek eerst de handleiding voor het gebruik van uw monitor. Door het zorgvuldig te bestuderen, kunt u de informatie vinden die u nodig hebt. Als de handleiding niet bij de hand is, zijn er verschillende manieren waarop u kunt proberen de monitor te demagnetiseren.

Stap 2

De meeste moderne monitoren hebben een automatische demagnetiseerfunctie wanneer ze zijn aangesloten. Daarom is de eenvoudigste manier om een CRT-monitor te demagnetiseren, deze uit en vervolgens aan te zetten, en u zou een specifiek geluid moeten horen dat op een klik lijkt. Als u dit geluid niet hoort, betekent dit dat de monitor deze functie niet ondersteunt.

Stap 3

Probeer een speciale demagnetiseerknop voor de monitor te vinden op een van de zijpanelen. Meestal bevindt de knop die u zoekt zich naast de uitschakelknop van de monitor.

Stap 4

Ook is de demagnetiseerfunctie te vinden in een van de secties van het monitormenu. Eerst moet u het menu openen door op een van de knoppen op het monitorpaneel te klikken. Schakel deze vervolgens in zodra u deze functie vindt. U moet een demagnetiserend geluid horen en het scherm moet even uitgaan.

Aanbevolen: