Hoe De Monitor Over Te Schakelen Naar Tv

Inhoudsopgave:

Hoe De Monitor Over Te Schakelen Naar Tv
Hoe De Monitor Over Te Schakelen Naar Tv

Video: Hoe De Monitor Over Te Schakelen Naar Tv

Video: Hoe De Monitor Over Te Schakelen Naar Tv
Video: Switch Between TV & Monitor Displays Easily with Monitor Profile Switcher 2024, Mei
Anonim

Voorbij zijn de dagen dat de bewering dat computers televisies zouden kunnen vervangen een glimlach opleverde. Tegenwoordig kun je met de aanwezigheid van bepaalde apparaten en software op je computer programma's bekijken die op televisie worden uitgezonden. Om dit te doen is heel eenvoudig, volg gewoon de instructies duidelijk.

Hoe de monitor over te schakelen naar tv
Hoe de monitor over te schakelen naar tv

instructies:

Stap 1

Koop een tv-tuner om uw computermonitor om te zetten in een tv. Als u de uitzending van kanalen online bekijkt, kunt u over het algemeen zonder. Maar overweeg in dit voorbeeld de situatie met het gebruik van een tv-tuner.

Stap 2

Installeer de tv-tunersoftware. Meestal zit het in de kit, maar op internet kun je veel alternatieve programma's downloaden die zijn gemaakt om met deze apparaten te werken. Ze vervullen zeer uiteenlopende functies: van het automatisch opnemen van een tv-programma op een bepaald tijdstip tot het gelijktijdig weergeven van beelden van meerdere tv-zenders.

Stap 3

Download een alternatief programma voor onderhoud van tv-tuners en beheer van tv-kanalen. Veel van deze programma's kosten veel geld, dus kijk goed naar de mogelijkheden voordat u het op uw computer installeert. Als het soepel werkt en de mogelijkheden voldoende zijn om comfortabel naar televisieprogramma's te kijken, zijn andere toepassingen misschien helemaal niet nodig.

Stap 4

Installeer het programma op uw computer. Neem bijvoorbeeld het populairste AverTV-programma dat bij AverMedia-tuners wordt geleverd. Tijdens het installatieproces wordt informatie gevraagd over de locatie van de gebruiker. Dit is nodig om het uitzendformaat te selecteren (deze zijn voor sommige landen verschillend). Het zal u helpen een zenderlijst samen te stellen door een bereikscan uit te voeren of handmatig toe te voegen.

Stap 5

Gebruik het programma om signalen van externe bronnen (satelliettuner, camcorder, videorecorder) op te nemen. Het programma heeft een afstandsbedieningsprogramma dat zowel in het echt als vanaf het toetsenbord kan worden bediend. Deze functie is handig in het geval van plakkerige knoppen op de afstandsbediening na langdurig gebruik. Vervolgens kunt u de knoppen opnieuw toewijzen of de tuner virtueel bedienen.

Aanbevolen: