Hoe De Juiste Batterij Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Juiste Batterij Te Kiezen?
Hoe De Juiste Batterij Te Kiezen?

Video: Hoe De Juiste Batterij Te Kiezen?

Video: Hoe De Juiste Batterij Te Kiezen?
Video: Hoe de juiste auto accu kiezen 🔋 | Tips van AUTODOC 2024, Mei
Anonim

Het huidige assortiment batterijen, ook voor een mobiele telefoon, is vrij groot. Daarom moet de keuze hiervan gebaseerd zijn op de aanbevelingen van de fabrikant, maar in de regel kosten de originele veel, dus de koper heeft een moeilijke keuze. Om een alternatief te kopen, bestudeert u de batterijparameters en correleert u deze met de vereisten voor uw telefoon.

Hoe de juiste batterij te kiezen?
Hoe de juiste batterij te kiezen?

instructies:

Stap 1

Let goed op of de originele of niet-originele batterij je in de winkel wordt aangeboden. De eerste optie heeft de voorkeur, omdat deze volledig voldoet aan alle vereiste indicatoren die door de fabrikant worden aanbevolen. De tweede optie is minder betrouwbaar, omdat een "niet-eigen" batterij minder lang mee kan gaan dan door de fabrikant wordt aangegeven, omdat de kenmerken ervan afwijken van de normen.

Stap 2

Zorg ervoor dat de batterij overeenkomt met uw telefoonmodel.

Stap 3

Controleer het type en de capaciteit van de batterij die in de winkel wordt aangeboden. Het moet minimaal 1500 laad-/ontlaadcycli kunnen doorstaan en minimaal twee jaar meegaan. Let op de garantie die bij de batterij is geleverd.

Aanbevolen: