Hoe Sms'en?

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en?
Hoe Sms'en?

Video: Hoe Sms'en?

Video: Hoe Sms'en?
Video: Kav Verhouzer & Sjaak - Stap voor Stap (Official Music Video) 2024, Mei
Anonim

Moderne technologie heeft ons leven gemakkelijker gemaakt. Computers, camera's en mobiele communicatie zijn verschenen waarmee we gemakkelijk en natuurlijk kunnen communiceren. Het uitwisselen van informatie met de gesprekspartner is niet zozeer via bellen als wel via berichten erg populair.

Hoe sms'en?
Hoe sms'en?

instructies:

Stap 1

U hoeft geen computergenie te zijn om een sms-bericht te schrijven en te verzenden. Het lijkt misschien voor sommigen dat het erg lang en moeilijk is, maar in feite is het een erg handige manier om informatie uit te wisselen, vooral als je op een vergadering bent of gewoon een dringende oproep om de een of andere reden niet kunt beantwoorden. SMS-communicatie maakt het mogelijk om in korte tijd en tegen minimale kosten informatie uit te wisselen.

Stap 2

Om een bericht te verzenden, moet u naar het telefoonmenu gaan, "berichten" selecteren en vervolgens "een nieuw bericht schrijven". Daarna wordt een venster geopend waarin u de tekst typt die u telefonisch naar een andere persoon wilt overbrengen.

Stap 3

Elke knop is geprogrammeerd om specifieke letters in te voeren. Welke je moet invoegen, is aan jou. Als dit een standaardset tekst is, moet u om een letter te selecteren op de toets met de gewenste letter drukken totdat het gewenste teken op het telefoonscherm verschijnt.

Stap 4

Als dit de T9-modus is, kan de telefoon automatisch aannemen wat voor woord je gaat invoeren, nadat je de eerste paar letters van het woord hebt getypt. Vervolgens verschijnt er een lijst met woorden in het venster, waaruit u de benodigde kunt selecteren.

Stap 5

Als je een nummer wilt invoeren en je moet nummers invoegen, dan moet je de toets met het nummer dat je nodig hebt langer ingedrukt houden.

Stap 6

Nadat de tekst is getypt, gaat u naar de volgende stap, namelijk voer in het veld "naar" het mobiele telefoonnummer in van de persoon naar wie u dit bericht gaat verzenden.

Stap 7

Nadat de tekst is getypt, wordt de geadresseerde geselecteerd, klik op "verzenden", meestal is deze inscriptie te vinden in de rechterhoek van het venster van de mobiele telefoon. Klik op "verzenden" en het bericht wordt verzonden. Binnen enkele minuten ontvangt u een afleveringsrapport van het bericht en kan de geadresseerde lezen wat u hem zo graag wilde vertellen.

Aanbevolen: