Hoe Sms'en Naar Moldavië

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar Moldavië
Hoe Sms'en Naar Moldavië

Video: Hoe Sms'en Naar Moldavië

Video: Hoe Sms'en Naar Moldavië
Video: Je account verifiëren op YouTube 2024, April
Anonim

Wanneer de geadresseerde zich in het buitenland bevindt, is de goedkoopste manier van communiceren vaak het versturen van sms. Om SMS naar Moldavië te sturen, kunt u een van de verschillende eenvoudige methoden gebruiken.

Hoe sms'en naar Moldavië
Hoe sms'en naar Moldavië

instructies:

Stap 1

Allereerst kunt u een bericht verzenden met uw mobiele telefoon. Ga hiervoor naar het menu "Mijn berichten" en selecteer het aanmaken van een nieuwe sms. Voer het nummer van de geadresseerde in met de Moldavische code +373, schrijf vervolgens de tekst van het bericht en klik op de knop "Verzenden". Als u van plan bent regelmatig sms'jes te verzenden, is het raadzaam om de tariefplannen van uw operator te analyseren voor de goedkoopste voor het verzenden van berichten naar Moldavië.

Stap 2

U kunt ook de officiële websites van Molzhova-operators gebruiken om gratis sms'jes te sturen. Om een bericht naar een Moldcell-abonnee te sturen, gaat u naar de officiële website van het bedrijf via de link https://moldcell.md/rus/private/ en gaat u naar het menu "SMS verzenden". Selecteer uit de lijst met codes de nummers waarmee het abonneenummer begint en vul de rest van het nummer in. Voer daarna de tekst van het bericht in, vul de regel met verificatietekens in en klik op de knop "verzenden". Houd er rekening mee dat je vanaf één ip-adres niet meer dan twintig berichten per dag kunt versturen.

Stap 3

Om een bericht naar een Orange Moldova-abonnee te sturen, gaat u naar de officiële website van het bedrijf via de link https://www.orangetext.md/Default.aspx?lang=ru, waarna een webformulier voor het verzenden van berichten moet verschijnen voor jij. Vul je naam in zodat de abonnee weet van wie de berichten komen. Selecteer een code uit de lijst en voer vervolgens de rest van het nummer in. Vul het veld in met sms-tekst, evenals met een verificatiecode. Klik daarna op de knop "Sms verzenden". U kunt maximaal vijf sms'jes per dag versturen vanaf één ip-adres.

Stap 4

Als uw geadresseerde een Unité-abonnee is, moet u de link https://ru.unite.md/sms volgen. Selecteer de abonneecode uit de lijst en voer vervolgens de resterende cijfers van het nummer in. Vul het berichtveld in, evenals het veld met verificatiecijfers. Voer daarna de code op de afbeelding in het vereiste veld in en klik op de knop "Verzenden".

Stap 5

Als de geadresseerde een abonnee is van het bedrijf "Interdnestrcom", moet u de link https://idknet.com/ volgen en op de knop "SMS verzenden" klikken. Selecteer in het venster dat verschijnt de telefooncode en voer ook de rest van het nummer in. Voer daarna de tekst van het bericht in, evenals verificatiesymbolen en klik op de knop "Verzenden".

Aanbevolen: