Hoe Liedjes In Te Korten

Inhoudsopgave:

Hoe Liedjes In Te Korten
Hoe Liedjes In Te Korten

Video: Hoe Liedjes In Te Korten

Video: Hoe Liedjes In Te Korten
Video: Nederlandse Kinderliedjes | Op Een Grote Paddestoel etc. 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig zijn er een groot aantal services waarmee u composities kunt knippen, lijmen en korter kunt maken. Het kan lastig zijn om iets te kiezen uit het hele aanbod van deze diensten. Met sommige softwarepakketten kunt u met één klik een groot aantal acties uitvoeren. Onlangs begonnen programma's die al het werk voor je doen aan populariteit te winnen. U kunt bijvoorbeeld een compositie uploaden naar de site en aangeven op welk moment u de fragmenten wilt knippen. Er zijn diensten die hetzelfde doen, maar waarmee u tegelijkertijd de nummers kunt vinden die u nodig hebt op internet.

Hoe liedjes in te korten
Hoe liedjes in te korten

Noodzakelijk

Sonic Foundry Sound Forge-software

instructies:

Stap 1

Als je gratis toegang hebt tot internet, kun je de service mp3cut.ru proberen. Aan de naam van de site kun je raden waarvoor deze is gemaakt en wat deze kan doen. Het snijden van elk stuk van het nummer is zijn belangrijkste taak. Start gewoon uw internetbrowser, voer het websiteadres in, klik op de knop "Openen" en selecteer een muziekbestand. Nadat u het bestand naar de mp3cut-server heeft geüpload, geeft u de locatie in het nummer op waar u wilt beginnen met het knippen van het bestand. Het voordeel van deze dienst is dat deze helemaal gratis te gebruiken is.

Stap 2

Het gebruik van dergelijke diensten is de weg naar een snelle oplossing voor dit probleem. Maar de internetservice laat je niet altijd al het werk voor je doen, omdat zo'n site gebaseerd is op een bot (robot) die alles volgens hetzelfde schema doet, d.w.z. elke storing of overtreding van het programma zal leiden tot een algemene storing in het gehele complex van programma's die zich op de server bevinden. Om tijd te winnen, maar ook om extra ervaring op te doen, kunt u programma's gebruiken die zijn gemaakt voor het bewerken van audiobestanden.

Stap 3

Een voorbeeld is het programma Sound Forge, een krachtig complex voor het bewerken van bijna elk type bestand. Het knippen van een mp3-nummer is nu gemakkelijker dan ooit. Start gewoon het programma, klik op het menu Bestand en vervolgens op het item Openen. Selecteer in het geopende venster het bestand en klik op "Openen". Nadat u het bestand hebt gedownload, geeft u in het programmavenster de locatie op van waaruit u uw nummer wilt knippen. Terwijl u met de linkermuisknop vastpakt, sleept u de schuifregelaar naar het einde van het nummer. Het geselecteerde gedeelte van het nummer kan worden verwijderd door op de Delete-toets te drukken.

Aanbevolen: