Samsung Galaxy S7: Voor- En Nadelen Van Het Vlaggenschip

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy S7: Voor- En Nadelen Van Het Vlaggenschip
Samsung Galaxy S7: Voor- En Nadelen Van Het Vlaggenschip

Video: Samsung Galaxy S7: Voor- En Nadelen Van Het Vlaggenschip

Video: Samsung Galaxy S7: Voor- En Nadelen Van Het Vlaggenschip
Video: Samsung Galaxy S7: какой выбрать, Edge или ровный? 2024, Mei
Anonim

De Samsung Galaxy 7 is een vlaggenschip dat in 2016 werd gelanceerd, maar is nog steeds relevant vanwege zijn prestaties, goede hardware en betaalbare prijs. Ook werden tijdens het gebruik van deze smartphone andere voor- en nadelen geïdentificeerd. Immers, pas na verloop van tijd begin je de voor- en nadelen echt te beseffen.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Belangrijkste voordelen:

1. De duur van de smartphone op een enkele lading

In vergelijking met vlaggenschip-smartphones is de Samsung Galaxy S7 niet eens slecht omdat hier een 3000 mAh-batterij is geïnstalleerd. De batterij geeft goede eigenschappen en tijdens actief werk kan de telefoon 7-8 uur worden opgeladen zonder op te laden.

2. Bescherming tegen vocht

Afbeelding
Afbeelding

Dit is een zeer handige functie en over deze functie kan lang worden gediscussieerd. Maar als je een glas water omgooit, je telefoon in de badkuip laat vallen of ermee in de regen terechtkomt, gebeurt er niets ergs. Je kunt ook gemakkelijk met hem gaan zwemmen in het zwembad en een paar geweldige foto's maken onder water. Op de markt zie je steeds vaker een smartphone met vochtbescherming, een handige feature in de 21e eeuw.

3. Adequate Touc Wiz

Elk jaar heeft Galaxy zijn omhulsel ontwikkeld en tegenwoordig ziet het er best goed uit. De smartphone vertraagt niet bij het openen van oproepen en bij het openen van een galerij met veel foto's. Ook wordt er gebruik gemaakt van een extreme energiebesparende modus, waarin je Samsung heel lang meegaat. Het is erg handig om screenshots te maken door je handpalm over het scherm te bewegen. Verschillende menu-items hebben hun eigen verlichtingsschema's, wat een intuïtief handige oplossing kan worden genoemd. De smartphone is niet al te overladen met standaard applicaties en sommige zullen zelfs erg handig zijn in het dagelijkse werk.

4. Snel opladen

Het wordt vaak aanbevolen om snelladen uit te schakelen om de levensduur van de batterij te verlengen. Maar snelladen is een goede gelegenheid om je telefoon snel op te laden als er helemaal niets meer is totdat je smartphone volledig is ontladen en er over een half uur een zakelijke bijeenkomst op je wacht. P. S. snelladen werkt alleen bij gebruik van een standaard apparaat. Draadloos opladen wordt ook ondersteund, wat in verschillende gevallen erg handig is.

5. AMOLED-display van hoge kwaliteit

Afbeelding
Afbeelding

Als je goed naar het lettertype in s7 kijkt, ziet zelfs het kleinste lettertype er strak en netjes uit. De helderheid van het scherm is uitstekend. Bij felle zon wordt de leesbaarheid van het beeld vergroot door het automatische algoritme. Schermdiagonaal 5,1 inch. De smartphone ligt lekker in de hand en het formaat van de telefoon is vrij optimaal. Ook laat het bekijken van de telefoon vanuit verschillende hoeken geen verblinding achter.

6. Smartphone-camera

De s7-camera wordt vaak een grote stimulans voor mensen om deze smartphone te kopen. Er is een 12 megapixel camera met ultrasnelle scherpstelling, waardoor je interessante en gedetailleerde foto's kunt maken en verschillende opnamestanden kunt gebruiken. Foto's kunnen in verschillende stijlen worden verwerkt. De camera aan de voorkant produceert betere foto's dan sommige concurrenten van Samsung. Voor degenen die niet over de mogelijkheden van een standaardlens beschikken, heeft Samsung extra lenzen ontwikkeld die kunnen worden geïnstalleerd met een speciale Samsung Lens Cover. Galaxy s7 heeft zeer goede video-opnamemogelijkheden. 4K-video, 1080p60, slow motion, zoals het een moderne high-end smartphone betaamt.

Gebreken:

1. Glazen lichaam:

Afbeelding
Afbeelding

Deze behuizing heeft een lage sterkte en glad glas. De smartphone ligt niet erg zelfverzekerd in de hand en de kans op breken neemt toe. Daarnaast is het glas ook snel vuil, dus het zal niet moeilijk voor je zijn om het uit te smeren en dan zal het erg moeilijk zijn om verschillende soorten vlekken te verwijderen.

2. Problemen met de nauwkeurigheid van de vingerafdrukscanner

Galaxy s7 heeft een vingerafdrukscanner wat erg handig is bij het ontgrendelen van je smartphone. Maar vaker wel dan niet kun je deze telefoon niet onderweg ontgrendelen, ontgrendelingsfouten zijn onvermijdelijk. Het bedrijf gebruikte niet de nieuwste scanner. Zo'n scanner was geïnstalleerd op de Galaxy s6.

3. Problemen met een veiligheidsbril

Voor dit vlaggenschip is het erg lastig om het frontglas te kiezen vanwege de afgeronde randen van het scherm. Daarom zal al het gelijmde glas er slecht uitzien en zal de bescherming defect zijn.

4. Krasbestendige mechanische knop.

Omdat er een vingerafdrukscanner in de Home-knop wordt gestoken, en we de home-knop over het algemeen vaak gebruiken, ziet de Home-knop er na een paar maanden gebruik van de telefoon erg versleten uit en geeft de c7 een niet-presentabel uiterlijk.

Ondanks al zijn tekortkomingen is de Galaxy s7 een degelijk vlaggenschip en verdient het respect in de markt. Pak je telefoon als je niet bang bent voor een glazen kast en als je geen vingerafdrukscanner nodig hebt.

Aanbevolen: