Hoe Een Wasstofzuiger Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wasstofzuiger Te Kiezen?
Hoe Een Wasstofzuiger Te Kiezen?

Video: Hoe Een Wasstofzuiger Te Kiezen?

Video: Hoe Een Wasstofzuiger Te Kiezen?
Video: How To Choose A Vacuum Cleaner (3 Steps) 2024, Mei
Anonim

Een wasstofzuiger is een apparaat waarmee u periodieke algemene schoonmaak in huis kunt uitvoeren. Het werkingsprincipe is als volgt: water gemengd met het reinigingsmiddel wordt in het reservoir gegoten en vervolgens onder druk over het mondstuk verdeeld. Tijdens het reinigingsproces wordt vuil water in speciale kanalen gezogen en komt het in een aparte tank. Dit type stofzuiger is handig voor mensen met een groot appartement of huis, veel tapijten of meerdere huisdieren. Het grootste nadeel is dat de stofzuiger vrij groot van formaat is, waardoor hij niet geschikt is voor de dagelijkse reiniging. Als u besluit een wasstofzuiger aan te schaffen, moet u de volgende kenmerken kennen.

Hoe een wasstofzuiger te kiezen?
Hoe een wasstofzuiger te kiezen?

instructies:

Stap 1

Stroom. Voor de normale schoonmaak van het huis is het voldoende om een wasstofzuiger met een vermogen van 300 watt te hebben. In het geval dat u het appartement snel met een stofzuiger moet schoonmaken, moet u een model kiezen met een zuigkracht van meer dan 400 watt. Hoe meer vermogen, hoe beter de prestaties van uw stofzuiger. Vergeet niet dat het vermogen van de stofzuiger, aangegeven door de fabrikant, 15-30% afwijkt van het gemiddelde vermogen.

Stap 2

Stof filtratie. De wasstofzuiger is handig omdat 90-95% van het stof nat wordt en in een speciale tank met water blijft, maar licht stof "komt" uit het water en blijft droog. Hoe meer extra filtratiestadia, hoe beter het is voor uw gezondheid. Stofzuigers van het merk THOMAS hebben de hoogste kwaliteit luchtfiltratie.

Stap 3

Buis en slang. Voor het beste reinigingscomfort kiest u uitschuifbare buizen die op elke hoogte kunnen worden versteld. Ook zijn op de zuigbuizen van sommige modellen stofzuigers speciale handgrepen met een bedieningspaneel geïnstalleerd.

Stap 4

Stofzuiger opzetstukken. De set van de stofzuiger moet minimaal 5-7 opzetstukken bevatten. Voor vochtige reiniging wordt meestal een standaard mondstuk voor harde oppervlakken of tapijt gebruikt. Voor chemisch reinigen - de hoofdborstel voor alle soorten oppervlakken met een poolhoogteregelaar.

Stap 5

Lawaai. Probeer wasstofzuigers te kiezen met een geluidsniveau van niet meer dan 75 dB, dan zal de stofzuiger geluid maken als een vaatwasser of wasmachine. Maar deze parameter is niet van het grootste belang, omdat de stofzuiger lange tijd niet werkt.

Aanbevolen: