Wat Is PlayBook

Wat Is PlayBook
Wat Is PlayBook

Video: Wat Is PlayBook

Video: Wat Is PlayBook
Video: What Is A Playbook 2024, Mei
Anonim

De Apple iPad heeft nog een rivaal op de markt. Dit is een PlayBook van Research In Motion, een Canadees bedrijf dat bekend staat om zijn smartphones. Volgens de ontwikkelaars gaat PlayBook de concurrentie aan met bestaande tablets.

Wat is PlayBook
Wat is PlayBook

Research In Motion staat wereldwijd bekend om zijn zakelijke BlackBerry-smartphones. De gloednieuwe tablet is niet inferieur in kwaliteit aan de belangrijkste producten van het bedrijf. De PlayBook draait op een eigen besturingssysteem, het BlackBerry Tablet OS, dat een geheel nieuwe interface heeft, maar toch zeer gebruiksvriendelijk is.

Liefhebbers van Apple zouden de PlayBook nauwelijks stijlvol kunnen noemen. Deze vrij dikke tablet, gemaakt van rubberachtig materiaal, heeft een conservatieve en strikt "niet-glamoureuze" uitstraling. Voor sommigen kunnen dergelijke externe gegevens van het apparaat echter een pluspunt blijken te zijn - de "PlayBook" ziet er solide en betrouwbaar uit en is, in vergelijking met andere ultradunne tablets, erg origineel.

Een ander positief aspect van de PlayBook is de mogelijkheid om hem op te laden via de USB-poort. Met behulp van Micro-USB kan de tablet worden gesynchroniseerd met een computer en met Micro HDMI kunt u een foto of presentatie in PowerPoint op een groot scherm weergeven, wat uiterst handig is voor zakenmensen, die volgens het bedrijf de belangrijkste gebruikers zijn van de BlackBerry-tablet.

Maar het nadeel kan het ontbreken van enkele noodzakelijke programma's zijn. De ontwikkelaars bieden geen e-mailclient, agenda en contactenboek in de PlayBook. Het bedrijf positioneert PlayBook als een metgezel voor de BlackBerry-smartphone. Door beide apparaten met elkaar te verbinden, werk je met persoonlijke contacten op de tablet. Als u geen communicator heeft, zal het ontbreken van deze toepassingen onhandig zijn.

Het grootste nadeel voor fans van BlackBerry-producten uit Rusland is het ontbreken van een Cyrillische lay-out in het schermtoetsenbord. Aangezien het bedrijf niet vertegenwoordigd is op de Russische markt, is het onwaarschijnlijk dat dit aanzienlijke gat in de nabije toekomst zal worden gedicht.

Aanbevolen: