Hoe Bel Je Naar Italië

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Naar Italië
Hoe Bel Je Naar Italië
Anonim

Het internationale netnummer van Italië is 39. Bellen kan zowel met een vaste lijn als met een mobiele telefoon. Het belangrijkste is dat de internationale communicatiedienst is aangesloten.

Hoe bel je naar Italië
Hoe bel je naar Italië

instructies:

Stap 1

Om Italië te bellen vanaf een vaste telefoon, bel je eerst 8 en wacht je op een kiestoon (op sommige moderne PBX's is er geen kiestoon na acht uur). Kies vervolgens 10 en wacht op een nieuwe kiestoon (die mogelijk ook niet beschikbaar is op sommige moderne PBX's). Kies nu de Italiaanse code - 39, dan de Italiaanse stadscode en daarna - het nummer van de gebelde partij. Houd er rekening mee dat internationale vaste communicatiediensten op krediet worden geleverd. Als het gesprek te lang duurt, moet je aan het einde van de maand een flink bedrag betalen. Bel niet naar het buitenland zonder toestemming van de persoon die de telefoonrekening betaalt.

Stap 2

Evenzo kunt u Italië bellen vanaf een kaartautomaat, als deze deze service ondersteunt. De kiesregels zijn vergelijkbaar, maar de limiet van het geld dat kan worden uitgegeven, wordt beperkt door hun voorraad op de kaart, wat veiliger is.

Stap 3

Bij prepaid-tarieven van mobiele operators is de internationale communicatieservice meestal standaard ingeschakeld. Bij postpaid is het meestal nodig om het in te schakelen door naar het kantoor van de operator te gaan en de borg te betalen. In het tweede geval worden alle communicatiediensten, ook internationaal, op krediet verleend. In een thuisnetwerk bestaan de kosten van een gesprek naar Italië uit de kosten van een lokaal uitgaand gesprek en de kosten van een internationaal gesprek. Facturering is meestal per minuut.

Stap 4

Wanneer u aan het roamen bent, kunnen communicatiediensten, inclusief internationale, worden geleverd op krediet en tegen prepaid-tarieven, en de kosten van oproepen zijn aanzienlijk. Om Italië te bellen vanaf een mobiele telefoon, kiest u +39 (plus wordt gekozen, afhankelijk van het telefoonmodel: ofwel door de nul lang ingedrukt te houden of door te dubbelklikken op de asterisk), vervolgens de Italiaanse stadscode en het nummer van de gebelde abonnee.

Stap 5

Bellen naar Italië via Skype is veel goedkoper, mits je onbeperkt internet hebt. Als de gebelde partij ook Skype heeft, voert u zijn ID in. Het gesprek zal gratis zijn.

Stap 6

Als de abonnee die u wilt bellen geen Skype heeft, kunt u uw account in dit systeem op enigerlei wijze opwaarderen, bijvoorbeeld vanaf een betaalterminal, en het nummer van de gebelde abonnee in het programma invoeren in hetzelfde formaat als wanneer u belt vanaf een mobiel telefoon. Het gesprek wordt in rekening gebracht en uw Skype-account wordt in rekening gebracht. Het plusteken aan het begin van het nummer kan worden vervangen door 00 of 011. Dit heeft geen enkele invloed op de tariefstelling.

Aanbevolen: