Hoe Ipad Als USB-flashstation Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Ipad Als USB-flashstation Te Gebruiken
Hoe Ipad Als USB-flashstation Te Gebruiken

Video: Hoe Ipad Als USB-flashstation Te Gebruiken

Video: Hoe Ipad Als USB-flashstation Te Gebruiken
Video: How to use USB drives with an iPad/iPhone 2024, Mei
Anonim

De iPad is een tabletcomputer die kan worden gebruikt voor een breed scala aan interactieve doeleinden. Als de eigenaar dat wenst, kan het zelfs fungeren als een flashstation - als drager van verschillende informatie.

Hoe ipad als USB-flashstation te gebruiken
Hoe ipad als USB-flashstation te gebruiken

instructies:

Stap 1

Bepaal welke informatie u op uw apparaat wilt opslaan. Als je er muziek, foto's of video's op wilt opslaan, hoef je geen extra software op je iPad te installeren. Het volstaat om de iTunes-toepassing te gebruiken die is geïnstalleerd op de computer waarvan de bestanden worden overgebracht. Sluit uw apparaat via een USB-kabel aan op uw computer en start iTunes. Verplaats de gewenste bestanden op uw computer naar de juiste secties van het programma en synchroniseer met de iPad. Daarna worden de gedownloade bestanden op het apparaat opgeslagen en kunnen ze worden gelezen met behulp van de vooraf geïnstalleerde applicaties.

Stap 2

Als u uw iPad wilt gebruiken voor het opslaan van tekstdocumenten, download dan de gratis of koop een betaalde iPad-documentatietoepassing uit de AppStore, zoals Documenten of een andere soortgelijke toepassing. Documenten kunnen op verschillende manieren worden gedownload: door synchronisatie met een personal computer of door ze via verschillende websites te uploaden.

Stap 3

Dropbox is een populaire en handige applicatie om de iPad als flashstation te gebruiken. Installeer het op uw apparaat en doorloop de snelle registratieprocedure. Daarna moet u het al installeren op de pc waarvan u bestanden wilt overbrengen. Dropbox is een virtuele netwerkopslag. Het volstaat om de benodigde bestanden naar uw computer te kopiëren, waarna ze beschikbaar komen op de iPad zodra u de procedure voor het invoeren van het programma doorloopt. Als u meerdere programma's als afzonderlijke virtuele schijven gebruikt voor het opslaan van informatie, installeer dan de USB Disk-toepassing op de iPad, die verschillende accounts in één combineert.

Aanbevolen: