Hoe De Tijd Aan De Kassa Veranderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Tijd Aan De Kassa Veranderen?
Hoe De Tijd Aan De Kassa Veranderen?

Video: Hoe De Tijd Aan De Kassa Veranderen?

Video: Hoe De Tijd Aan De Kassa Veranderen?
Video: ICE FEAT. NUMIDIA - KASSA (PROD. JORDAN WAYNE) 2024, Mei
Anonim

In het leven van handelaren zijn er onvoorziene gebeurtenissen en noodsituaties wanneer bijvoorbeeld het mechanisme van de kassa niet goed werkt en de verkeerde tijd aangeeft. Als een defecte kassa met een tijdfout van minimaal 5 minuten een cheque uitgeeft, dan krijgt de eigenaar van de kassa volgens de wet een boete. Daarom is het beter om alle problemen op tijd op te lossen.

Hoe de tijd aan de kassa veranderen?
Hoe de tijd aan de kassa veranderen?

instructies:

Stap 1

Dus om de juiste tijd en datum in te voeren, moet u de "administrator" -modus op de kassa invoeren. Druk op het toetsenbord op het symbool X. Op het display verschijnt een veld voor het invoeren van de huidige datum. Het formaat is duidelijk - DD MM JJ. Het kan niet worden gewijzigd. Anders accepteert de machine uw verzoek niet.

Stap 2

Druk op de PI-knop om te controleren. Op voorwaarde dat u de datum correct hebt ingevoerd, zou er een venster moeten verschijnen om de huidige tijd in te voeren. Het formaat is ook standaard - HH MM. Als u klaar bent met invoeren, drukt u nogmaals op de PI-toets.

Stap 3

Houd er rekening mee dat noch de tijd noch de datum terug op de kassa kunnen worden teruggeschreven, op voorwaarde dat er in deze nieuwe ploeg ten minste één cheque is gebroken.

Stap 4

Mocht het zo zijn dat de datum op de kassa ver vooruit is gelopen, dan is het dringend noodzakelijk om het gehele fiscale geheugen te vervangen. Het is niet meer mogelijk om op zo'n apparaat te werken. Anders betekent dit problemen met de wet en een dreigende boete.

Aanbevolen: