Hoe Maak Je Een Afdruk Van Het Nummer

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Afdruk Van Het Nummer
Hoe Maak Je Een Afdruk Van Het Nummer

Video: Hoe Maak Je Een Afdruk Van Het Nummer

Video: Hoe Maak Je Een Afdruk Van Het Nummer
Video: Excel VBA: Count Number of Print Pages on a Worksheet 2024, Mei
Anonim

U kunt op elk moment een afdruk van cijfers nodig hebben. Tegenwoordig bieden veel mobiele operators echter een breder scala aan diensten: niet alleen de nummers zelf afdrukken, maar ook informatie verstrekken over het tijdstip van inkomende en uitgaande oproepen, de duur en de kosten ervan.

Hoe maak je een afdruk van het nummer
Hoe maak je een afdruk van het nummer

instructies:

Stap 1

Dankzij de dienst Mobile Detailing kunt u van de MTS-operator een afdruk krijgen van niet alleen oproepen, maar ook van sms-, mms- en internetsessies. U kunt het gebruiken door het gratis nummer * 111 * 551 #, * 111 * 556 # te bellen of door de "Mobile Portal" te openen. Bovendien is "Detailing" per sms voor u beschikbaar: stuur de sms 556 naar 1771. "Mobiele detaillering" van MTS wordt gratis geleverd, er worden geen maandelijkse kosten in rekening gebracht.

Stap 2

De telecomoperator "Beeline" heeft een soortgelijke dienst genaamd "Bill Detailing". Met zijn hulp kunt u zowel de nummers die u hebt gekozen als de inkomende nummers achterhalen; er wordt ook informatie gegeven over de duur van de oproepen, het type (mobiel of stad bijvoorbeeld), de datum van oproepen, het tijdstip van het verzenden van berichten (zowel sms als spraak). U kunt informatie over uw account krijgen op de website van de operator, in het klantenondersteuningscentrum. U kunt uw schriftelijke sollicitatie ook per fax (495) 974-5996 of per postbus verzenden [email protected]. Vergeet niet dat u uw paspoort bij u moet hebben als u contact opneemt met het kantoor van de exploitant

Stap 3

U kunt ook een afdruk krijgen van nummers, het tijdstip van ontvangst van sms, mms en informatie over GPRS-sessies van de Megafon-operator. Detaillering kan worden gedaan met behulp van de "Service Guide" op de officiële website van "Megafon" of op het kantoor van het bedrijf.

Aanbevolen: