Hoe Bel Je Naar Canada

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Naar Canada
Hoe Bel Je Naar Canada

Video: Hoe Bel Je Naar Canada

Video: Hoe Bel Je Naar Canada
Video: HOW TO BECOME A NURSE IN CANADA|HOW CAN FOREIGN EDUCATED NURSES AND STUDENTS COME TO CANADA 2024, Mei
Anonim

Canada is qua grondgebied een van de grootste staten. Van verschillende kanten grenst het aan de VS, Frankrijk, Denemarken en spoelt het drie beroemde oceanen aan: de Stille, de Atlantische Oceaan en de Noordpool. Tegenwoordig wonen er nogal wat Russen in Canada en daarom moeten voormalige landgenoten vaak telefonisch contact met hen opnemen.

Hoe bel je naar Canada
Hoe bel je naar Canada

Canada heeft, net als elk ander land ter wereld, zijn eigen uniforme telefooncode, die wordt vermeld als nummer 1. Voordat u belt, moet u echter de tijdzone bepalen, zodat uw oproep gepast en correct is. Tijdsverschil met Moskou: - 8 uur.

Een nummer kiezen

Houd er bij het kiezen van een telefoonnummer rekening mee dat het interval tussen het indrukken van de nummers niet langer mag zijn dan 5 seconden, anders kan het nummer worden gereset en moet u de combinatie opnieuw herhalen.

Dus als u belt vanaf een vaste telefoon, dat wil zeggen een vaste lijn, kies dan eerst de combinatie 8-10, waarmee u toegang krijgt tot internationale toegang. Luister naar het antwoord van het systeem, omdat de code 10 kan worden gewijzigd in een andere, het hangt allemaal af van de operator die u verbindt met een ander land. Dan voel je vrij om Canada code 1 toe te voegen en dan het netnummer dat je belt, en het telefoonnummer van de abonnee zelf.

Het is vermeldenswaard dat het nummer van een mobiele abonnee altijd wordt aangegeven zonder de 8 die de Russen aan het begin kennen.

Als u een mobiele telefoon gebruikt, is de combinatie voor communicatie als volgt: Canada code 1, netnummer en abonneenummer. Bij het kiezen van een telefoon wordt in sommige gevallen soms een plusteken aan het begin aangegeven, en dan pas de statuscode.

Kenmerken van Canadese nummers

Vaste nummers bestaan uit een ander aantal tekens, bijvoorbeeld in Vancouver bestaat een stadsnummer uit 9 cijfers en in Ottawa uit 7.

Op internet vindt u altijd speciale alfabetische mappen van steden in Canada, waar de telefooncode van de stad waarin u geïnteresseerd bent, wordt aangegeven.

Er is ook een klein verschil tussen landen bij het bellen via vaste lijnen. Alleen wordt soms het nummer 10 gebruikt om toegang te krijgen tot internationale toegang, en soms het nummer 0. Dat wil zeggen, de combinatie wordt als volgt gekozen: nummer 0, dan een kiestoon, dan weer 0, Canada-code, netnummer. Meestal wordt een dergelijke combinatie gebruikt voor oproepen vanuit het grondgebied van Oekraïne, in Rusland is de combinatie 8-10 of 8 en een andere operator.

Gezien alle bovenstaande gegevens, moet u van tevoren alleen de code van uw operator en de stadscode weten waarnaar u gaat bellen. En als u een mobiele telefoon gebruikt, zal alles veel eenvoudiger zijn, u hoeft alleen maar te begrijpen of u aan het begin op het plusteken moet drukken.

Aanbevolen: