Het Operatorlogo Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Operatorlogo Wijzigen
Het Operatorlogo Wijzigen

Video: Het Operatorlogo Wijzigen

Video: Het Operatorlogo Wijzigen
Video: eAssitance pro: How to change the default operator name 2024, Mei
Anonim

Op het scherm van de mobiele telefoon wordt de naam / het logo van de serviceprovider weergegeven. Bij veel telefoons is het mogelijk om het vervelende logo te vervangen door een andere afbeelding of tekst, het te versieren of er wat elementen aan toe te voegen.

Het operatorlogo wijzigen
Het operatorlogo wijzigen

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - een computer met internettoegang.

instructies:

Stap 1

Download FExplorer van https://allnokia.ru/symbsoft/download.php?id=2193 om het operatorlogo op Nokia-telefoons te kunnen wijzigen. Start het programma, gebruik het om naar de map te gaan met de afbeelding waarmee u het logo wilt vervangen. Selecteer het, selecteer "Functies" - "Bestand", klik op de opdracht Instellen als operatorlogo. Start uw telefoon opnieuw op om de wijzigingen door te voeren. Er verschijnt een nieuw operatorlogo op het scherm.

Stap 2

Wijzig het operatorlogo handmatig. Selecteer eerst de gewenste afbeelding, gebruik een grafische editor om deze aan te passen aan de grootte van 97 bij 25 pixels, specificeer bij het opslaan het bestandsformaat *.bmp, wijs een naam toe afhankelijk van de operator: 250_1_0.bmp - "MTS", voor de operator "Megafon" - 250_2_0.bmp, voor Beeline - 250_3_0.bmp. Kopieer vervolgens het resulterende bestand naar de telefoonmap c: / system / apps / phoneoplogo, start de telefoon opnieuw op.

Stap 3

Vervang het operatorlogo in de iPhone-telefoon - download hiervoor een reeks afbeeldingen, afhankelijk van uw operator: gebruik voor MTS de link https://w3bsit3-dns.com/forum/dl/post/283313/MTS_RUS.zip, voor Megafon https://w3bsit3-dns.com/forum/dl/post/283314/MegaFon_MegaFon_RUS_MegaFonRUS.zip, als je Beeline hebt - https://w3bsit3-dns.com/forum/dl/post/283316/Beeline_BEELINE.zip. Download voor de Kyivstar-operator het volgende bestand: https://w3bsit3-dns.com/forum/dl/post/283317/Kyivstar_ua.bundle.zip. Deze archieven bevatten ook logo's met een saldocontrole.

Stap 4

Sluit de telefoon aan op de computer, ga naar de map privé / var / mobiel / Bibliotheek, selecteer de map met de naam van de operator, als deze er niet is, ga dan naar Unknown.bundle. Vervang de logobestanden Default_CARRIER_, "Logo_name_your_operator.png" door uw bestanden met dezelfde naam. Start je telefoon opnieuw op.

Aanbevolen: