Hoe Een Chinese Nokia-telefoon Te Onderscheiden?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Chinese Nokia-telefoon Te Onderscheiden?
Hoe Een Chinese Nokia-telefoon Te Onderscheiden?

Video: Hoe Een Chinese Nokia-telefoon Te Onderscheiden?

Video: Hoe Een Chinese Nokia-telefoon Te Onderscheiden?
Video: How to check nokia original and fake 2024, Mei
Anonim

Bij het kopen van een draagbare telefoon is er een zeker risico op het kopen van een vervalsing, en mobiele apparaten van Nokia zijn daarop geen uitzondering. Om een Chinese Nokia-telefoon te onderscheiden, moet u een aantal eenvoudige stappen volgen.

Hoe een Chinese nokia-telefoon te onderscheiden?
Hoe een Chinese nokia-telefoon te onderscheiden?

instructies:

Stap 1

Zorg er allereerst voor dat je precies weet hoe het model dat je koopt eruit moet komen te zien. Sommige Chinese vervalsingen kopiëren niet alleen niet de functies die in de originele telefoons zitten, maar komen er ook niet overeen met het uiterlijk. Het is handig om een gedetailleerde beoordeling van de telefoon vooraf te bestuderen met behulp van sites zoals mobile-review.com om een nauwkeurig idee te hebben van hoe de mobiele telefoon van het gewenste model eruit moet zien.

Stap 2

Onderzoek het lichaam van het model. De details moeten strak op elkaar aansluiten. Kleine fabrieksfouten zijn acceptabel, maar over het algemeen mogen er geen grote gaten en gaten zijn, het model moet normaal reageren op kleine klikken, zonder verplaatsing en piepen. Het toetsenbord mag alleen Latijnse en Russische lay-outs hebben, zonder vreemde tekens.

Stap 3

Verwijder de achterklep en verwijder de batterij. Onder de batterij moeten stickers zitten die de certificering van de telefoon op het grondgebied van de Russische Federatie bevestigen, evenals stickers met het serie- en IMEI-nummer van de telefoon. De etiketten moeten goed leesbaar zijn en mogen geen vervaging of typografische fouten bevatten. Noteer het IMEI-nummer van de telefoon.

Stap 4

Schakel uw telefoon in en controleer de kwaliteit van het display. Het beeld moet contrasterend en helder zijn, het scherm moet van dezelfde kwaliteit zijn als in de omschrijving staat. Bij het wijzigen van de kijkhoek mag het contrast niet veranderen, het beeld moet duidelijk genoeg zijn om te bekijken.

Stap 5

Onderzoek het menu op eventuele inconsistenties met de originele specificaties. Pictogrammen moeten duidelijk zijn en reageren op zowel klikken als selecties bij het verplaatsen van de aanwijzer. Overgeslagen menu-items of extra functies die niet in de technische beschrijving worden vermeld, zijn onaanvaardbaar. De meest voorkomende zijn een ingebouwde tv, de functie van het aansluiten van een extra simkaart of het aansluiten van een geheugenkaart in een model waarin deze functie niet is voorzien.

Stap 6

Kies * # 06 # op het toetsenbord. Met deze opdracht wordt het IMEI-nummer van de telefoon weergegeven, dat moet overeenkomen met het nummer dat in de derde stap is vastgelegd. Als de opdracht geen resultaat geeft of de codes niet overeenkomen, zorg er dan voor dat je telefoon nep is.

Aanbevolen: