Een Internettoegangspunt Instellen Op Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Internettoegangspunt Instellen Op Uw Telefoon
Een Internettoegangspunt Instellen Op Uw Telefoon

Video: Een Internettoegangspunt Instellen Op Uw Telefoon

Video: Een Internettoegangspunt Instellen Op Uw Telefoon
Video: Internet instellen op een Android smartphone 2024, Mei
Anonim

In gevallen waar het zelden nodig is om met een mobiele telefoon verbinding te maken met internet, wordt aanbevolen om geen speciale USB-modems te gebruiken, maar om de mobiele telefoon als modem te configureren.

Een internettoegangspunt instellen op uw telefoon
Een internettoegangspunt instellen op uw telefoon

instructies:

Stap 1

Dit proces vereist een USB-kabel om uw mobiele telefoon op uw computer of laptop aan te sluiten. In sommige situaties kun je rondkomen met BlueTooth-adapters, die in sommige laptops en bijna alle mobiele telefoons aanwezig zijn. Lees de gebruiksaanwijzing van uw mobiele telefoon. Zorg ervoor dat het de modemfunctie ondersteunt.

Stap 2

Bezoek de officiële website van de fabrikant van dit model mobiele telefoon om de ontvangen informatie te verduidelijken. Stel een internetverbinding in op uw mobiele telefoon. Als u dit niet zelf kunt doen, gebruik dan het advies van de technische ondersteuningsspecialisten van uw operator.

Stap 3

Download het programma dat geschikt is voor uw model mobiele telefoon, dat zorgt voor een betrouwbare communicatie tussen uw mobiele apparaat en uw computer of laptop. Hier is een lijst met de meest populaire programma's: Samsung PC Studio, Nokia PC Suit, Sony Ericsson PC Suit.

Stap 4

Installeer het geselecteerde programma en voer het uit. Zoek het item "Internetverbinding" in het hoofdmenu en open het. Ga verder naar het item "Parameters instellen". Vul de verplichte velden van dit menu in op dezelfde manier als bij het invoeren van de instellingen in uw mobiele telefoon. Die. u moet de volgende items identiek hebben: login, wachtwoord, toegangspunt, datatransmissiekanaal.

Stap 5

Let op het laatste punt. Als uw provider en mobiele telefoon het 3G-netwerk ondersteunen, is het raadzaam dit te gebruiken. Klik op de knop "Voltooien" na het voltooien van de instellingen.

Stap 6

Het programma zal het menu "Internetverbinding" opnieuw openen. Klik op de knop "Verbinden". Wacht op de verificatie van de ingevoerde gegevens en autorisatie op de server van de operator.

Stap 7

Sluit het programmavenster niet, maar minimaliseer het. Anders verbreekt u de tot stand gebrachte internetverbinding.

Aanbevolen: