Hoe Een Persoon Per Mobiel Nummer Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe Een Persoon Per Mobiel Nummer Te Slaan
Hoe Een Persoon Per Mobiel Nummer Te Slaan
Anonim

Soms moet je veel meer over een persoon weten. Deze informatie is niet altijd nodig voor criminele doeleinden, maar eerder het tegenovergestelde - om uzelf te beschermen tegen gewetenloze mensen. Hiervoor kan een mobiel telefoonnummer geschikt zijn, waarmee u op internet meer informatie hierover kunt vinden. Er worden ook illegale abonneedatabases op cd verkocht, maar deze informatie zal volgens de wet niet vrij worden verspreid.

Hoe een persoon per mobiel nummer te slaan
Hoe een persoon per mobiel nummer te slaan

Noodzakelijk

Abonnee's mobiele telefoonnummer, internet, registratie in sociale netwerken

instructies:

Stap 1

We zijn bezig met een juridische zoektocht naar open en toegankelijke informatie over de abonnee, wiens mobiele telefoonnummer we hebben. We lanceren het internet. We rijden het mobiele telefoonnummer in de zoekbalk van de Google-zoekmachine. Op dezelfde manier doen we dezelfde bewerking in andere zoekmachines - Yandex, Rambler.

Stap 2

We volgen de gevonden links. We bestuderen informatie over mogelijke aankondigingen, met vermelding van het gewenste mobiele telefoonnummer, vermeldingen van anderen over dit nummer. We besteden speciale aandacht aan verschillende prikborden - in de regel bevatten ze informatie over het soort activiteit van de gezochte persoon.

Stap 3

We voeren de ontvangen informatie in delen (zinnen) in de zoekbalk van zoekmachines in. We maken vergelijkbare overgangen op de gevonden links. We verzamelen de gevonden informatie.

Stap 4

We vatten de informatie samen. We formuleren een nieuwe zoekopdracht en zoeken deze op internet met behulp van de zoekinstellingen - met behulp van speciale filters.

Stap 5

We gaan naar sociale netwerken - Odnoklassniki, Vkontakte, LiveJournal, My World op Mail.ru, Twitter en Facebook. Met behulp van de informatie die is verzameld na het zoeken op internet, zijn we op zoek naar een gebruiker die aan deze parameters voldoet. We definiëren de kring van interesses en kennissen. We kijken er doorheen totdat we de voor- en achternaam van de gezochte persoon hebben vastgesteld.

Stap 6

We tonen interesse in foto's die zijn geplaatst door gebruikers die overeenkomen met de zoekopdracht. We letten op de handtekeningen, het bepalen van de opnamedata en de deelnemerskring. We vatten de ontvangen informatie op een toegankelijke (juridische) manier samen, en bovendien volledig gratis.

Aanbevolen: