Muziek Downloaden Naar IPhone Vanaf Computer

Inhoudsopgave:

Muziek Downloaden Naar IPhone Vanaf Computer
Muziek Downloaden Naar IPhone Vanaf Computer

Video: Muziek Downloaden Naar IPhone Vanaf Computer

Video: Muziek Downloaden Naar IPhone Vanaf Computer
Video: How to Transfer Music from Computer to iPhone 2024, April
Anonim

Als een simpele kabelverbinding voldoende is om muziek op te nemen van een computer naar een gewone mobiele telefoon, dan is een speciaal ontworpen programma nodig om met de iPhone te werken.

Muziek downloaden naar iPhone vanaf computer
Muziek downloaden naar iPhone vanaf computer

instructies:

Stap 1

Er zijn drie manieren om muziek naar de iPhone te downloaden. Dit kan vanaf uw computer via een speciaal programma iTunes, via de iTools-bestandsbeheerder en rechtstreeks vanaf de iPhone via internet. Het lijkt erop dat het downloaden van muziek naar de iPhone te ingewikkeld en lastig is. Maar het is juist zo'n moeilijke download waarmee je je mediabibliotheek goed kunt ordenen zonder hem vol te proppen met muzieknummers die je niet nodig hebt en waar je niet naar zult luisteren.

Stap 2

Via iTunes kun je geen bestanden overzetten, maar alleen die in de volgende formaten: wav, aac Protected (uit de iTunes Store), mp3 (niet meer dan 320 kbps groot), alac, mp3 vbr, audible (alleen formaten 2, 3 en 4) en aiff. Wil je een wma-bestand uploaden via iTunes, dan converteert het programma dit automatisch naar het aac-formaat. Als het downloaden via iTunes mislukt, wordt het gedownloade formaat hoogstwaarschijnlijk niet ondersteund door de applicatie.

Stap 3

Start een internetbrowser op uw computer. Ga naar de officiële website van Apple, de iPhone-ontwikkelaar, op https://www.apple.com. Ga vervolgens naar het gedeelte iPod en klik op de link iTunes downloaden. Geef op de pagina die wordt geopend de huidige parameters op en klik op de koppeling Nu downloaden. Het proces van het downloaden van het installatiebestand voor het installeren van de applicatie zal beginnen. Het is vereist voor het opnemen van multimediagegevens op zowel iPods als iPhone-telefoons. Dubbelklik op het bestand nadat het downloaden is voltooid. Specificeer de gewenste locatie voor het installeren van het programma en wacht tot het proces is voltooid. Start vervolgens de applicatie.

Stap 4

Verbind vervolgens uw iPhone met uw computer. Sluit hiervoor het ene uiteinde van de USB-kabel aan op de overeenkomstige connector op de telefoon en het andere uiteinde op de USB-poort van de systeemeenheid. Maak een nieuwe afspeellijst in de iTunes-app om muziek toe te voegen aan de iPhone. Selecteer hiervoor "Bestand" -> "Nieuwe afspeellijst" in het menu. Voeg vervolgens, met behulp van de interface van het programma zelf of de verkenner van het besturingssysteem, de benodigde muziekbestanden toe aan het venster met de gemaakte afspeellijst. Wacht tot ze volledig zijn gekopieerd. Klik vervolgens op het tabblad "Muziek" in de iTunes-interface. Selecteer vervolgens "Muziek synchroniseren" en klik op de knop "Toepassen". Nadat het proces is voltooid, wordt alle geselecteerde muziek op de iPhone opgenomen.

Stap 5

U kunt meerdere afspeellijsten maken om gemakkelijk naar muziek te luisteren op de iPhone. Precies hetzelfde als die in het programma zijn gemaakt, wanneer ze worden gesynchroniseerd, worden ze op de telefoon gemaakt. Selecteer voor het gemak van het synchroniseren van muziek "Bewerken" -> "Voorkeuren" -> "Add-ons" -> "Algemeen" in de iTunes-interface. Daarna vink je het vakje aan naast het item "Kopieer naar iTunes Music-map bij toevoegen aan de bibliotheek".

Stap 6

Muziek downloaden via iTunes is de meest tijdrovende en tijdrovende methode, maar het heeft een aantal voordelen. Wanneer u audio uploadt, kunt u Id3-tags toevoegen om het later veel gemakkelijker te maken om de benodigde records te vinden. Bovendien kunt u afspeellijsten maken en muziek daarin sorteren. U kunt voor elk bestand of elke afspeellijst een unieke hoes plaatsen. Houd er rekening mee dat de titel van het nummer kan verschillen van de werkelijke bestandsnaam.

Stap 7

ITools is een geweldig iTunes-alternatief. De methode is opmerkelijk omdat synchronisatie met het apparaat niet nodig is. De app zelf is gemaakt om inhoud van of naar de iPhone te downloaden en te uploaden. Het programma werkt alleen op Windows- en Mac-besturingssystemen. Het blijkt dus dat je met deze applicatie muziek naar je iPhone kunt downloaden en er rechtstreeks naar kunt luisteren in de applicatie die speciaal voor iOS is gemaakt - "Muziek". Belangrijke nadelen zijn onder meer het feit dat iTools niet genoeg mogelijkheden heeft om de hele mediabibliotheek te organiseren, maar voor sommigen is dit nadeel onbeduidend. Als je echt wilt, kun je alle benodigde tags in de besturingssysteemomgeving schrijven.

Stap 8

Om muziek te uploaden, sluit je je iPhone aan op je pc en zet je het programma aan. Ga naar het gedeelte van het horizontale menu "Muziek". Klik onderaan op het icoon "Importeren". In de lijst die wordt geopend, moet u de bestanden selecteren die u naar de telefoon wilt uploaden. Na het selecteren van ten minste één bestand wordt de knop "Openen" geactiveerd. Klik erop als je alle nummers hebt geselecteerd die je wilt uploaden. Alle bestanden worden gedownload naar uw iPhone. Het is de moeite waard om op te letten dat als u hetzelfde audiobestand eerst downloadt in de iTunes-toepassing en vervolgens in iTools, beide bestanden in het geheugen van de telefoon worden geladen zonder enige melding over hun identiteit.

Stap 9

Bij het downloaden van muziek via iTools kom je wel wat nadelen tegen. ID3-handtekeningen kunnen bijvoorbeeld niet worden bewerkt. Dit zal dus van tevoren geregeld moeten worden. Bovendien werkt iTools alleen in origineel Engels, maar het programma is intuïtief en vereist geen speciale kennis van de taal om muziek te downloaden. Maar met dit programma kunt u bestanden met hoge snelheid downloaden en hoeft u niet te synchroniseren.

Stap 10

De derde methode om muziek naar de iPhone te downloaden is alleen geschikt voor jailbreak-apparaten. Eerst moet je de tweak van Cydia - Bridge installeren. Daarna moet je een directe link vinden om muziek te downloaden. Houd er rekening mee dat als de link naar het gedownloade materiaal omleidt naar de voorlopige login en wachtwoordinvoer of captcha-invoer, niets zal werken. Start Safari op uw telefoon en zoek de site met een directe link. Een van de meest bekende sites van dit soort is https://get-tune.net/. Het blijft alleen om de track te selecteren die je nodig hebt en met een lange tik op het "Download" -teken, open je het menu waarmee je de link kunt kopiëren. Ga na het kopiëren naar het klembord naar Bridge en ga naar het menu-item "Download". U moet de pagina "URL invoeren" openen. U krijgt een blanco pagina te zien met een enkel veld waar u de eerder gekopieerde link moet invoeren. Klik op de knop "Afspelen" en het downloaden van het mediabestand begint. Naast het downloaden naar uw apparaat, kunt u via de applicatie alle metadata voor het bestand invoeren. Als u dit niet wilt, kunt u deze velden laten zoals ze zijn en op de knop "Importeren" klikken. Daarna is het bestand klaar om te luisteren in de toepassing "Muziek".

Aanbevolen: