Een Thema Instellen Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Thema Instellen Op Je Telefoon
Een Thema Instellen Op Je Telefoon

Video: Een Thema Instellen Op Je Telefoon

Video: Een Thema Instellen Op Je Telefoon
Video: Android thema veranderen: Hoe doe je dat? 2024, Mei
Anonim

Hoe vaak per dag pak je een mobiele telefoon? Moeilijk te beantwoorden? Het is niet verrassend dat alle standaardthema's snel gaan vervelen en je wilt iets nieuws.

Een thema instellen op je telefoon
Een thema instellen op je telefoon

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

U kunt op bijna elke mobiele telefoon een origineel thema installeren. Het enige dat hiervoor nodig is, is toegang tot internet. Elke mobiele telefoon heeft drie tot vijf standaardthema's. Om ze te wijzigen, moet je naar de telefooninstellingen gaan, het item "Persoonlijke instellingen" en de regel "Schermschaal" selecteren. Als u niet tevreden bent met de standaardthema's, kunt u nieuwe installeren. Dit kan op twee manieren worden gedaan.

Stap 2

De eerste is om het thema te downloaden via de browser van je telefoon. In dit geval moet u eerst verbinding maken met internet met uw mobiel en vervolgens naar de officiële website gaan van het bedrijf dat uw mobiele telefoon heeft uitgebracht. Vind daar uw apparaatmodel en downloadbare thema's. Nadat je degene die je leuk vindt hebt geselecteerd en naar je telefoon hebt gedownload, start de installatie van het thema automatisch.

Stap 3

De tweede manier is om het thema naar uw computer te downloaden en vervolgens op uw telefoon te installeren. Controleer hiervoor eerst of uw computer internettoegang heeft. Ga naar de website van de fabrikant van het mobiele apparaat, vind daar het model van je mobiele telefoon en thema's die je kunt downloaden.

Stap 4

Download het thema dat u leuk vindt naar uw computer. Verbind vervolgens uw telefoon ermee. Om een verbinding tot stand te brengen, moet u eerst het stuurprogramma voor uw telefoon installeren. Als je het niet hebt, kun je het downloaden van dezelfde site. Terwijl uw telefoon is aangesloten op uw computer, klikt u met de linkermuisknop op het themabestand. De servicemelding "Installeer applicatie" verschijnt op uw scherm. Bevestig de installatie door op het groene selectievakje of de knop "Ok" te klikken. U ziet het servicebericht "Voltooi de installatie in de gebruikersinterface van de telefoon" (of iets dergelijks). Om de installatie te bevestigen, drukt u op de knop "Ja", maar deze keer op uw mobiele telefoon. Het nieuwe thema wordt dus opgenomen in de instellingen van uw mobiele apparaat (waar de standaardthema's zich al bevinden).

Aanbevolen: