Hoe Installeer Ik Een Thema Op Mijn Telefoon?

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Een Thema Op Mijn Telefoon?
Hoe Installeer Ik Een Thema Op Mijn Telefoon?

Video: Hoe Installeer Ik Een Thema Op Mijn Telefoon?

Video: Hoe Installeer Ik Een Thema Op Mijn Telefoon?
Video: Hoe pas je het thema en de pictogrammen aan? 2024, Mei
Anonim

Het thema is het grafische ontwerp van onze telefoon. Het bestaat uit verschillende elementen: behang, actieve achtergrond, kleurenschema, pictogrammen en indicatoren. Een wallpaper fungeert als een wallpaper, net als op het bureaublad van een computer. De actieve achtergrond definieert de achtergrond bij het openen van het menu. Het kleurenschema bestaat uit verschillende primaire kleuren die worden gebruikt bij het ontwerp van het thema. Pictogrammen - Grafische weergave van telefoonfuncties, terwijl indicatoren de klok, het batterijniveau en het netwerksignaal weergeven.

Hoe installeer ik een thema op mijn telefoon?
Hoe installeer ik een thema op mijn telefoon?

instructies:

Stap 1

Als u alleen het thema dat standaard in uw telefoon is ingesteld, wilt wijzigen, selecteert u het item "Instellingen" in het menu, zoekt u "Thema's" in de lijst met configureerbare parameters, selecteert en installeert u de juiste.

Stap 2

Als u niet tevreden bent met de thema-opties die door de fabrikant worden aangeboden, kunt u een nieuw thema op uw telefoon zoeken en installeren door het van internet te downloaden. Typ in de zoekbalk van uw browser "thema voor de telefoon", met vermelding van de fabrikant van uw apparaat om het bereik van zoekopdrachten te verkleinen. Kies het thema dat je leuk vindt en download het naar je computer.

Stap 3

Verbind je telefoon met een computer via een datakabel, infraroodpoort of bluetooth-adapter. Het telefoongeheugensynchronisatieprogramma moet op uw pc zijn geïnstalleerd, aangezien het tijdens de installatie kan worden gebruikt. Dit zijn programma's zoals Nokia PC Suite, Siemens Data Suite en dergelijke. Ze worden bij uw telefoon geleverd en kunnen ook van internet worden gedownload.

Stap 4

Kopieer de thema's naar uw telefoongeheugen. Selecteer daarna gewoon een nieuw thema door dit in je telefooninstellingen te wijzigen.

Aanbevolen: