Nokia Controleren Op Originaliteit

Inhoudsopgave:

Nokia Controleren Op Originaliteit
Nokia Controleren Op Originaliteit

Video: Nokia Controleren Op Originaliteit

Video: Nokia Controleren Op Originaliteit
Video: How to check nokia original and fake part-2 2024, April
Anonim

Onlangs is het gebruikelijk geworden dat de winkel een nep-mobiele telefoon kan verkopen, die hebben geleerd hoe ze ze zo goed kunnen maken dat je ze niet meteen van het origineel kunt onderscheiden. Nokia heeft maatregelen ingevoerd om apparaten van "vrienden" en "iemand anders" te herkennen. Je hebt misschien al gehoord van het bestaan van een IMEI-code voor elke telefoon.

Nokia controleren op originaliteit
Nokia controleren op originaliteit

Noodzakelijk

De originele IMEI-code controleren

instructies:

Stap 1

Eerst moet u uw individuele IMEI-code achterhalen die is geschreven in de software van het hoofdbedrijf. Om deze code te controleren, moet u op het scherm van uw telefoon de volgende combinatie * # 06 # draaien. Er verschijnt een nummer op het scherm. Je kunt het herschrijven om een persoonlijkheidscontrole uit te voeren. Vergelijk dit nummer met het nummer op de telefooncel en op het telefoonhoesje, onder de batterij. Als ze allemaal overeenkomen, bestaat er geen twijfel over de originaliteit van je telefoon.

Stap 2

Ten tweede kunt u de tabellen gebruiken volgens welke deze nummers zijn toegewezen. Kijk naar je nummer. Het zevende en achtste cijfer geven de landcode aan waarin de telefoon is geproduceerd:

- 00 - gemaakt in het thuisland van productie (hoogste kwaliteit);

- 01-10 - gemaakt in Finland (zeer goede kwaliteit);

- 02-20 - vervaardigd in de VAE (kwaliteit, die aanzienlijk inferieur is aan andere industrieën);

- 08-80 - made in Germany (goede kwaliteit).

Stap 3

Ten derde, let op het uiterlijk van je telefoon. Het toetsenbord moet niet alleen in het Russisch zijn, maar ook in het Engels. Bezoek de officiële website van de fabrikant, vergelijk het telefoonhoesje op de foto voor de gelijkenis. Besteed aandacht aan de ondersteuning van de functies die zijn gespecificeerd in de instructies die bij de telefoon zijn geleverd. De instructie moet ook meertalig zijn. De afwezigheid van uw taal geeft aan dat er geen certificering is in uw land.

Aanbevolen: