Het Volume Van Je Telefoon Hoger Zetten

Inhoudsopgave:

Het Volume Van Je Telefoon Hoger Zetten
Het Volume Van Je Telefoon Hoger Zetten

Video: Het Volume Van Je Telefoon Hoger Zetten

Video: Het Volume Van Je Telefoon Hoger Zetten
Video: How To Increase Maximum Volume On Any Android Phone! (2021) 2024, April
Anonim

U kunt vaak merken dat de standaardmelodieën die op de telefoon zijn geïnstalleerd met de fabrieksfirmware luider en helderder klinken dan andere audiobestanden. Het feit is dat de luidspreker van de telefoon is aangepast om hoge en middenfrequenties weer te geven. Daarom, als u het volume van de telefoon wilt verhogen, moet u de melodie die bedoeld is voor de oproep enigszins verwerken.

Het volume van je telefoon hoger zetten
Het volume van je telefoon hoger zetten

instructies:

Stap 1

Download en installeer een audio-editor. De beste optie zou zijn om Adobe Audition of Sony Sound Forge te gebruiken. Deze audio-editors zijn het meest gebruiksvriendelijk en bieden de beste verwerkingskwaliteit. Download en installeer er een.

Stap 2

Voer het programma uit. Open de track via het menu "Bestand" of gewoon door de track naar het werkgebied van het programma te slepen. Bepaal het begin en einde van de melodie. Verwijder het gedeelte van de track dat overblijft. Luister naar de resulterende melodie om er zeker van te zijn dat er geen "extra" stukken zijn.

Stap 3

Gebruik een grafische equalizer om het volume van het frequentiebereik te wijzigen. Verlaag de lage frequenties en verhoog de hoge frequenties beetje bij beetje en luister elke keer naar het resultaat. Probeer de overgang tussen aangrenzende frequenties zo soepel mogelijk te maken. Zodra u het optimale resultaat heeft bereikt, past u de wijzigingen toe.

Stap 4

Wijzig het volume van de resulterende track. U kunt dit doen met het effect Normaliseren of het effect Volume omhoog. Selecteer de hele track en pas vervolgens een van deze effecten toe. Verhoog het trackveranderingsniveau geleidelijk, vijf tot tien procent per keer. Bewaar na elke wijziging een kopie van de track.

Stap 5

Synchroniseer uw telefoon met uw computer. Installeer hiervoor de stuurprogramma's en sluit de telefoon aan met een datakabel. Start de software en kopieer de resulterende tracks naar uw telefoon. Luister ernaar op maximaal volume en kies degene met het hoogste volume dat de luidspreker aankan. Het is een feit dat je de geschiktheid van een nummer voor een mobiele luidspreker alleen kunt controleren door het op de telefoon af te spelen. Verwijder onnodige nummers.

Aanbevolen: