Hoe Het Volume Hoger Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Volume Hoger Te Zetten
Hoe Het Volume Hoger Te Zetten

Video: Hoe Het Volume Hoger Te Zetten

Video: Hoe Het Volume Hoger Te Zetten
Video: 5 Best Ways to Get Louder and Better Sound on Windows 10 | Guiding Tech 2024, Maart
Anonim

Wanneer een track wordt afgespeeld, zijn er drie opties om het volume te verhogen: het oorspronkelijke trackvolume verhogen, het volume verhogen met het afspeelapparaat en het volume van het audio-uitvoerapparaat verhogen. Het gecombineerde gebruik van deze methoden geeft het maximale resultaat, maar het afzonderlijk gebruik van elk is ook voldoende.

Hoe het volume hoger te zetten
Hoe het volume hoger te zetten

instructies:

Stap 1

Om het oorspronkelijke volume van een track te verhogen, moet u een audio-editor gebruiken. De beste keuzes zijn Adobe Audition en Sony Sound Forge. Deze editors hebben de beste geluidsverwerking en compressiekwaliteit voor de uiteindelijke uitvoertrack. Om het volume van het originele nummer te verhogen, laadt u het in een van deze audio-editors en gebruikt u vervolgens de functie "Volume verhogen" of de functie "Normaliseren". Je kunt ook de grafische equalizer aanpassen, afhankelijk van wat het meest welluidend klinkt.

Stap 2

Als u besluit het volume tijdens het afspelen hoger te zetten, zet u het volume van het afspeelapparaat op het maximum, d.w.z. computer, en maximaliseer ook het volume van de speler waarmee u geluid afspeelt. Gebruik de ingebouwde equalizer om aan te passen voor optimaal geluid en voeg ook het volume toe dat je nodig hebt als het volume dat is aangepast niet is wat je wilt.

Stap 3

Gebruik een versterker om het volume van het audio-uitvoerapparaat te verhogen. Dit is een apparaat dat extra spanning aan de luidspreker levert, waardoor het volume toeneemt. Hiermee kunt u het afspeelvolume minstens twee tot drie keer verhogen. Zorg ervoor dat het geluid natuurlijk klinkt en dat de speaker niet kraakt, anders bereken je mogelijk de spanning niet en beschadig je de speaker.

Aanbevolen: