Hoe Installeer Ik Het Programma Op De Garmin Navigator

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Het Programma Op De Garmin Navigator
Hoe Installeer Ik Het Programma Op De Garmin Navigator

Video: Hoe Installeer Ik Het Programma Op De Garmin Navigator

Video: Hoe Installeer Ik Het Programma Op De Garmin Navigator
Video: Как пользоваться и настроить навигатор Garmin Nuvi 2024, April
Anonim

Garmin-navigators worden meestal geleverd met een set kaarten. Ze zijn echter mogelijk niet geschikt voor alle gebruikers. Daarom rijst de vraag van het installeren van extra Garmin-kaarten, die ofwel in licentie kunnen worden gegeven of vrij kunnen worden verspreid. Om de eerste te installeren, moet u contact opnemen met de ontwikkelaars, maar de laatste kan onafhankelijk worden geïnstalleerd door van internet te downloaden.

Hoe installeer ik het programma op de Garmin navigator
Hoe installeer ik het programma op de Garmin navigator

instructies:

Stap 1

Om officiële Garmin kaarten te installeren heb je een speciaal programma nodig waarmee je de laatste versies van kaarten kunt vinden en downloaden volgens de meegeleverde instructies. Om dit te doen, sluit u eenvoudig uw navigator aan op een computer die is verbonden met internet.

Stap 2

Het installeren van niet-officiële kaarten kost meer tijd. Sluit hiervoor uw navigator aan op uw computer. Maar installeer eerst de MapSource-software op uw computer. Om dit te doen, downloadt u het, opent u garmin.com in uw webbrowser en klikt u op Support / Software / Mapping Programs. Zoek vervolgens uit de hele lijst de MapSource-link en volg deze om de download te starten.

Stap 3

Pak het archief uit als het downloaden is voltooid. Voer eerst het bestand msmain.msi uit en vervolgens het bestand setup.exe. Wacht op de volledige installatie van het programma.

Stap 4

Zoek en download de kaarten voor uw Garmin-navigator die u wilt installeren. Voer voor de gedownloade kaarten het installatiebestand één voor één uit, zodat de informatie erover wordt opgeslagen in het systeemregister.

Stap 5

Start vervolgens het MapSource-programma. Klik op "Hulpprogramma's" en vervolgens op "Kaartproducten beheren". Dit menu kan alle Garmin-kaarten vinden die op het systeem zijn geïnstalleerd.

Stap 6

Zoek aan de linkerkant in het bovenste deel van het programmavenster de lijst met kaarten en selecteer degene die u wilt installeren.

Stap 7

Zoek op de werkbalk het pictogram in de vorm van een rechthoek, klik erop en klik vervolgens op de kaart aan de rechterkant van het programmavenster. Daarna wordt de naam gemarkeerd in de lijst aan de linkerkant van het venster. Voer dezelfde handeling uit met alle kaarten die u op het navigatieapparaat wilt installeren.

Stap 8

Klik op het pictogram met de pijl omlaag op de werkbalk. Alle kaarten die u wilt installeren, worden gecombineerd tot een.img-bestand en verzonden naar uw Garmin-navigator. De installatie is voltooid.

Aanbevolen: