Hoe U Gratis Uw Eigen ICQ Op Uw Telefoon Kunt Maken

Inhoudsopgave:

Hoe U Gratis Uw Eigen ICQ Op Uw Telefoon Kunt Maken
Hoe U Gratis Uw Eigen ICQ Op Uw Telefoon Kunt Maken

Video: Hoe U Gratis Uw Eigen ICQ Op Uw Telefoon Kunt Maken

Video: Hoe U Gratis Uw Eigen ICQ Op Uw Telefoon Kunt Maken
Video: ICQ New - Stay Connected #icq 2024, Mei
Anonim

Communicatie op internet vindt niet alleen actief plaats met behulp van computers, maar ook met mobiele telefoons. Deze laatste gebruiken voornamelijk een mobiele applicatie voor communicatie in ICQ. Velen zijn geïnteresseerd in de mogelijkheid om hun eigen ICQ-assemblage voor de telefoon te maken.

Hoe u gratis uw eigen ICQ op uw telefoon kunt maken
Hoe u gratis uw eigen ICQ op uw telefoon kunt maken

instructies:

Stap 1

Kies een van de sites die online services voor het bouwen van mobiele ICQ-applicaties bieden. Voorbeelden zijn bronnen zoals https://online.besticq.ru/jimm/, https://www.bigicq.ru/konstruktor/, https://www.konstruktor-jimm.ru/, enz. Start een internetbrowser op uw computer en ga met de applicatieontwerper naar de site.

Stap 2

Het proces van het maken van uw eigen ICQ voor de telefoon op alle sites is ongeveer hetzelfde. Selecteer eerst een van de opties voor de buildversie van de jimm-applicatie. Kies de nieuwste versie als deze niet conflicteert met je telefoon. Selecteer vervolgens een van de pictogramopties voor statussen ("Online", "Bezet", enz.). Ze verschillen niet alleen in uitvoeringsstijl, maar ook in pixelgrootte. Selecteer vervolgens een van de pictogramopties voor uitgebreide statussen (x-statussen). Ze variëren ook in stijl en grootte.

Stap 3

Bepaal daarna welke iconen je in je eigen ICQ-menu wilt zien. Selecteer vervolgens de gewenste set ICQ-clientpictogrammen uit de lijst. Ze worden weergegeven in de lijst met contactpersonen tegenover elk van hen. Geef vervolgens een van de sets grafische smileys (emoticons) op die in de applicatie zullen worden gemaakt. Als uw telefoon geanimeerde emoticons ondersteunt, kunt u deze selecteren.

Stap 4

Bepaal vervolgens welk logo zichtbaar zal zijn wanneer u de applicatie start. Selecteer vervolgens een achtergrondafbeelding voor de applicatie, of geef aan dat een achtergrondafbeelding niet vereist is. Selecteer daarna een van de opties voor het autorisatiepictogram - het wordt weergegeven naast de contactpersoon die aan uw lijst wil worden toegevoegd. Selecteer vervolgens de pictogrammen voor privélijsten en privéstatussen, evenals het ballonpictogram dat verschijnt voor het contact dat jarig is. Kies ten slotte een pictogram voor het programma zelf.

Stap 5

Specificeer daarna de geluidsbestanden (en hun formaat - mp3 of wav) voor elk van de gebeurtenissen: de gebruiker is online, de gebruiker heeft een bericht verzonden, de gebruiker schrijft u een bericht, de gebruiker heeft het netwerk verlaten. Schrijf in het daarvoor bestemde veld een naam voor de ICQ-toepassing die u aan het maken bent. Download op de volgende pagina de resulterende jar- en jad-bestanden.

Aanbevolen: