Hoe U Uw Eigen Chat Op Uw Telefoon Kunt Maken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Eigen Chat Op Uw Telefoon Kunt Maken
Hoe U Uw Eigen Chat Op Uw Telefoon Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Eigen Chat Op Uw Telefoon Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Eigen Chat Op Uw Telefoon Kunt Maken
Video: Vivium Digital Webinar - Hoe stelt u uw klanten tevreden, met vlotte herstelling in natura? 2024, Mei
Anonim

Interactieve communicatie in realtime heeft het communicatieproces sterk vereenvoudigd en versneld. Nu kunnen veel mensen zich gewoon geen leven zonder chats voorstellen, en daarom beperken ze zich niet alleen tot computerdiensten, maar installeren ze geschikte programma's op hun telefoons. De eenvoudigste en meest betrouwbare manier is om een chat aan te maken op basis van ICQ (ICQ). Om dit te doen, heb je alleen een beetje doorzettingsvermogen, geduld, minimale kennis en het Jimbot-programma nodig.

Hoe u uw eigen chat op uw telefoon kunt maken
Hoe u uw eigen chat op uw telefoon kunt maken

instructies:

Stap 1

Maak een chat aan op uw computer. Om dit te doen, heb je een internetverbinding en het Jimbot-programma nodig dat rechtstreeks op je computer is gedownload en geïnstalleerd. Maar in dit geval werkt het schema hetzelfde als bij ICQ. Als je het programma afsluit of je computer uitzet, wordt ook je chat uitgeschakeld en ben je offline.

Stap 2

De tweede methode is functioneler, maar ook moeilijker te implementeren. Allereerst heeft u een VDS-server nodig. Download het van de website op internet. Hoogstwaarschijnlijk wordt het betaald, tenzij u een gratis promotie- of testoptie tegenkomt.

Stap 3

Dus, nadat je deze server hebt besteld, laad het Jimbot-programma erin en voer het uit. Welkom bij je eigen chat. Goochelarij, en geen bedrog. De voordelen van deze methode zijn ongetwijfeld het feit dat deze chat de klok rond is en dat je zo'n chat kunt besturen vanaf je mobiele telefoon, terwijl je je computer uitzet.

Stap 4

Als u rechtstreeks een speciale mini-chat voor uw telefoon maakt, installeer dan het programma ChatICQ.exe. Voer het uit. Voer uw accountgegevens in: UIN, login, wachtwoord. Houd er rekening mee dat niet alle telefoonmodellen de ICQ-functie ondersteunen, laat staan chatten. Voordat u begint met de installatie van het programma, moet u ervoor zorgen dat het geschikt is voor uw telefoonplatform. Anders heeft het geen zin om te proberen.

Stap 5

Maak vervolgens verbinding met de ICQ-server. Ga na het downloaden van contacten naar het menu-item Chat, de opdracht "maken" en vink de vakjes aan naast de bijnaam van het contact dat je aan je chat wilt toevoegen. Het heeft ook een functie om de geschiedenis van uw correspondentie op te slaan.

Stap 6

U kunt de bot-chatoptie gebruiken. Het wordt gebruikt voor automatische chatfunctie, waar contacten eenvoudig zelf aan kunnen worden toegevoegd, en het is ook gemakkelijk om het te verlaten.

Aanbevolen: