Hoe Skylink Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Skylink Te Activeren
Hoe Skylink Te Activeren

Video: Hoe Skylink Te Activeren

Video: Hoe Skylink Te Activeren
Video: Sky Link universal garage door operation set up👍 2024, Mei
Anonim

De activering van de diensten die door de mobiele operator Skylink worden aangeboden, kan door de gebruiker worden uitgevoerd zonder speciale training van "computer special forces" en kost niet veel tijd.

Hoe skylink te activeren
Hoe skylink te activeren

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële pagina van de Skylink-website in de geïnstalleerde browser en klik op de knop "Registreren" om de procedure voor het activeren van uw nieuwe apparatuur te voltooien.

Stap 2

Voer de vereiste identificatie-informatie in de daarvoor bestemde velden van de registratieformulieren in en wacht op de automatische detectie van de gekochte apparatuur. (Het identificatieproces kan behoorlijk lang duren.)

Stap 3

Controleer en bevestig uw akkoord met de voorwaarden van de Skylink-serviceovereenkomst.

Stap 4

Voer uw nummer in het veld "Mobiele telefoonnummer voor het ontvangen van sms" in en klik op de knop "Code ophalen" om een activeringscode aan te vragen.

Stap 5

Wacht tot je een bericht ontvangt met een activeringscode op het opgegeven mobiele nummer en klik op de knop "Activering".

Stap 6

Voer de waarde van de ontvangen code in het daarvoor bestemde veld in en klik op de knop "Activeren". Deze actie geeft automatisch toegang tot een gratis verbinding "60 dagen. Promo ", waarmee u twee maanden lang gratis gebruik kunt maken van de internetverbinding.

Stap 7

Wacht tot het bericht over succesvolle voltooiing van het activeringsproces verschijnt en sluit de actieve verbinding.

Stap 8

Start de internetverbinding opnieuw om volledige toegang te krijgen tot de bronnen van het Skylink-systeem en zorg ervoor dat de gegevens van het identificatienummer dat tijdens de activeringsprocedure is toegewezen, worden opgeslagen.

Stap 9

Gebruik het telefoonnummer 8 (351) 247 4242 of 8 (901) 251 5151 om snelbetaalkaarten te activeren of voer het "Internet Subscriber Service System" (CCIS) in met behulp van het opgeslagen identificatienummer. Neem contact op met de Klantenservice als het niet mogelijk is om op afstand snelbetaalkaarten te activeren.

Stap 10

Gebruik het verkorte nummer 555 om verbinding te maken en aanvullende services van het Skylink-netwerk te activeren met behulp van het geautomatiseerde spraaksysteem van abonneeservices, of selecteer de optie van een verenigd informatiecentrum voor SkyLink SkyPoint-abonnees (voor de regio Moskou).

Aanbevolen: