Een Game Van Je Telefoon Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Game Van Je Telefoon Verwijderen
Een Game Van Je Telefoon Verwijderen

Video: Een Game Van Je Telefoon Verwijderen

Video: Een Game Van Je Telefoon Verwijderen
Video: How to Erase / DELETE / Remove game App Data for iPhone iOS 13 2024, Mei
Anonim

Na een bepaalde periode van gebruik van een mobiele telefoon, komt er een moment dat het geheugen vol raakt. Veel gebruikers hebben persoonlijke gegevens (zoals foto's) veel meer nodig dan games. Om er ruimte voor te maken, moet je games verwijderen.

Een game van je telefoon verwijderen
Een game van je telefoon verwijderen

instructies:

Stap 1

Voordat je games verwijdert, moet je ervoor zorgen dat je ze niet echt meer nodig hebt. Als u van plan bent ze in de toekomst opnieuw te installeren, zoek dan een manier om er een back-up van te maken op uw computer of zoek uit waar u ze indien nodig opnieuw kunt downloaden.

Stap 2

Als de telefoon is gebaseerd op een eenvoudig platform, bijvoorbeeld de Nokia Series 60, en games zijn opgeslagen als JAR-bestanden op een geheugenkaart, verwijdert u deze door de kaart tijdelijk naar een kaartlezer te verplaatsen en ze vervolgens te verwijderen met een bestandsbeheerder op uw computer. Maak voor het verwijderen, indien gewenst, een back-up van de bestanden op de harde schijf van uw computer. Als er een bestandsbeheerder in de telefoon is, kunt u de kaart achterlaten zonder deze opnieuw te rangschikken, maar de bestanden verwijderen met behulp van de mogelijkheden van de telefoon.

Stap 3

Als een telefoon met een eenvoudig platform games heeft die zijn opgeslagen in het ingebouwde geheugen en de ingebouwde bestandsbeheerder toegang heeft tot de gamesmap, gebruik deze dan om de bijbehorende bestanden te verwijderen.

Stap 4

Als games zijn opgeslagen in het geheugen van de telefoon en er is geen toegang tot de map met de games via de ingebouwde bestandsbeheerder, selecteer dan het submenu waarin de games zijn opgeslagen in het telefoonmenu, verplaats de cursor naar de naam van de game die je wilt spelen. wilt verwijderen, druk dan op de linker softkey en selecteer vervolgens in het menu dat verschijnt "Verwijderen".

Stap 5

Sommige telefoons kunnen rechtstreeks op een computer worden aangesloten zonder een kaartlezer te gebruiken. Tegelijkertijd zijn sommige ervan gedefinieerd als verwisselbare schijven, terwijl andere gespecialiseerde software vereisen om met bestanden te werken. Gebruik deze methode als je kunt. Merk op dat het niet altijd mogelijk is om het op Linux te gebruiken.

Stap 6

In telefoons gebaseerd op het Symbian-platform is de enige manier om games correct uit zowel het ingebouwde geheugen als de kaart te verwijderen, het gebruik van de zogenaamde applicatiebeheerder. Het staat in een submenu genaamd Tools. Wacht na het starten (soms enkele minuten) terwijl de lijst met applicaties wordt gevormd. Verplaats de cursor naar degene die u wilt verwijderen en druk vervolgens op de "C"-toets. Bevestig het verzoek om de applicatie te verwijderen en deze wordt verwijderd (dit kan nog een paar minuten duren). Sluit vervolgens Applicatiebeheer af Probeer nooit op een andere manier games en applicaties van een dergelijke telefoon te verwijderen.

Aanbevolen: