Een Wachtwoord Verwijderen Van Een USB-flashstation Op Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Verwijderen Van Een USB-flashstation Op Uw Telefoon
Een Wachtwoord Verwijderen Van Een USB-flashstation Op Uw Telefoon

Video: Een Wachtwoord Verwijderen Van Een USB-flashstation Op Uw Telefoon

Video: Een Wachtwoord Verwijderen Van Een USB-flashstation Op Uw Telefoon
Video: How to Lock and Unlock USB Pendrive in both Windows and Android Devices ? 2024, Maart
Anonim

Sommige mobiele telefoons van Nokia ondersteunen de mogelijkheid om een wachtwoord in te stellen op de geheugenkaart die door de mobiele telefoon wordt gebruikt. Als een dergelijk wachtwoord is ingesteld en u bent het om de een of andere reden vergeten, dan is het mogelijk om de geheugenkaart te ontgrendelen. Hiervoor heb je de J. A. F. En Nokia Unlocker.

Een wachtwoord verwijderen van een USB-flashstation op uw telefoon
Een wachtwoord verwijderen van een USB-flashstation op uw telefoon

Noodzakelijk

  • - Nokia Unlocker-programma;
  • - J. A. F-programma;
  • - Nokia PC Suite-programma.

instructies:

Stap 1

Zoek en download de bovenstaande toepassingen naar de harde schijf van uw computer. Controleer de gedownloade bestanden met antivirus om te voorkomen dat u uw computer met virussen infecteert. Schakel de eerder geïnstalleerde Nokia PC Suite op uw pc in en voer J. A. F. Als je Nokia PC Suite niet hebt, download het dan van de officiële site nokia.ru en installeer het op de lokale schijf van je pc. Controleer alle bestanden met antivirussoftware.

Stap 2

Vind de BB5-bijdrage van de J. A. F. en ga er naar toe. Vink het vakje naast PM lezen aan en klik vervolgens op de knop Service. Stel de parameter Selecteer PM startadres in op nul en de parameter eindadres op 512 (dit is het begin- en eindblok van het geheugen). Voer uw gegevens zorgvuldig in, aangezien dit een belangrijk proces is om het wachtwoord van de geheugenkaart te verwijderen.

Stap 3

Geef in het volgende venster de locatie op voor het opslaan van het resulterende PM-bestand. Sluit het J. A. F.-hulpprogramma na het lezen. en start Nokia Unlocker. In dit programma moet u het pad naar het ontvangen PM-bestand specificeren, zodat het programma het kan verwerken en de gegevens kan decoderen. Klik op de knop "Detecteren" om het decoderingsproces te starten. Het programma zal het ontvangen wachtwoord weergeven in het veld "Wachtwoord op geheugenkaart". Onthoud het en probeer het op je telefoon in te voeren.

Stap 4

Als de geheugenkaart onnodige gegevens bevat (zoals muziek of oude foto's), kunt u het wachtwoord verwijderen door de geheugenkaart volledig te formatteren. Verwijder de geheugenkaart uit uw telefoon en formatteer deze op uw computer met het hulpprogramma Schijfbeheer. Klik vervolgens met de rechtermuisknop en selecteer "Formaat". Zodra het formatteringsproces is voltooid, plaatst u de kaart terug in uw telefoon en probeert u enkele bestanden te downloaden om te controleren.

Aanbevolen: