Hoe Toetsgeluiden Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Toetsgeluiden Uit Te Schakelen
Hoe Toetsgeluiden Uit Te Schakelen

Video: Hoe Toetsgeluiden Uit Te Schakelen

Video: Hoe Toetsgeluiden Uit Te Schakelen
Video: How To Turn off Beep Sound Keyboard on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Individuele telefooninstellingen maken het niet alleen mogelijk om deze te optimaliseren voor comfortabel gebruik door een specifieke eigenaar, maar ook om van de telefoon een accessoire te maken dat het karakter van de eigenaar weerspiegelt. Toetstonen op Samsung-telefoons kunnen worden aangepast. Er zijn verschillende manieren om de toetsen te dempen.

Hoe toetsgeluiden uit te schakelen
Hoe toetsgeluiden uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Druk in de stand-bymodus de volumetoets aan de zijkant tot de laagste markering totdat het doorgestreepte luidsprekerpictogram op het display verschijnt. Om het geluid terug te laten keren, drukt u op de volumetoets aan de bovenkant. Om naar de standby-modus te gaan, opent u gewoon de schuifregelaar of ontgrendelt u het toetsenbord.

Stap 2

Om de "stille" modus te activeren, houdt u de "#"-toets in de standby-modus enkele seconden ingedrukt. Herhaal de actie om terug te keren naar de normale modus. De modus "Stil" kan ook worden ingesteld via de optie "Instellingen". Ga naar het menu, selecteer "Instellingen", ga naar het gedeelte "Profielen" en stel de modus "Stil" in.

Stap 3

Om de toetsen te dempen of een ander toetsenbordgeluid in te stellen, opent u het menu, gaat u naar het gedeelte Instellingen, selecteert u Profielen en drukt u op de linkersoftkey Opties. Selecteer in het menu dat verschijnt de opdracht "Wijzigen" en bevestig uw keuze. Gebruik de vierwegsnavigatietoets om naar het gedeelte 'Telefoongeluiden' te navigeren. Selecteer in het gedeelte "De telefoon in-/uitschakelen" de modus "Uit", bevestig de keuze.

Stap 4

Ga naar het menu-item "Telefoonvolume", druk op de knop "Opties" en vervolgens op "Wijzigen" en gebruik de vierweg-navigatietoetsen om de geluidsmodus op "0" te zetten. Bevestig de actie door op de knop "Selecteren" te klikken. Om het geluid van de telefoontoetsen te herstellen, gebruikt u de rechter navigatietoets om het volume in te stellen op een andere waarde dan "0".

Stap 5

Om een ander geluid in te stellen wanneer u op de toetsen drukt, gaat u naar het gedeelte "Toetsenbordgeluid" en selecteert u uit de beschikbare lijst het geluid dat bij u past, langs de lijnen met behulp van de navigatietoetsen. Bevestig uw selectie door op de Select-toets of de bevestigingstoets in het midden van de vierweg-navigatietoetsen te drukken. Als u het menu verlaat, bevestigt u uw keuze nogmaals door bevestigend te antwoorden op de vraag “Wijzigingen opslaan?”.

Aanbevolen: