Hoe Songteksten Van Een Nummer Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Songteksten Van Een Nummer Te Verwijderen
Hoe Songteksten Van Een Nummer Te Verwijderen

Video: Hoe Songteksten Van Een Nummer Te Verwijderen

Video: Hoe Songteksten Van Een Nummer Te Verwijderen
Video: Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, Mei
Anonim

Wanneer een evenement dringend een fonogram van een nummer vereist zonder vocale begeleiding, en het kan niet worden gevonden door vrienden, familieleden of op een website, dan kun je uit de situatie komen door zelf de stem uit het nummer te verwijderen.

Hoe songteksten van een nummer te verwijderen
Hoe songteksten van een nummer te verwijderen

Noodzakelijk

hulpprogramma Adobe Audition

instructies:

Stap 1

Download Adobe Audition van elke site met gratis hulpprogramma's. Installeer dit programma volgens de instructies van de installatiewizard.

Stap 2

Voer het geïnstalleerde programma uit en open alle daarin opgeslagen kopieën door de bestanden beurtelings naar het programmavenster te slepen en neer te zetten. Aan de linkerkant van het programma, in het tabblad "bestanden", worden alle namen van openstaande tracks weergegeven. Dubbelklik op het bestand met de naam "Origineel" om te beginnen met bewerken. Het venster met de titel "Bewerkingsweergave" toont onmiddellijk een afbeelding van de geluidsgolf van het geselecteerde bestand. Selecteer de hele golf door erop te dubbelklikken. Selecteer het tabblad "Effecten" bovenaan het configuratiescherm van het programma. Selecteer in het vervolgkeuzevenster de regel "Filters", er verschijnt een ander venster waarin u de regel "Het centrale kanaal extraheren" moet selecteren. Voer in het nieuwe venster de vereiste waarden in. Selecteer in de kolom "Audio opnemen van …" "Midden" uit de aangeboden opties. Geef in de kolom "Frequentiebereik" aan welke vocalen je wilt verwijderen, mannelijk of vrouwelijk. Laat al het andere als standaard en klik op de knop "Bekijken" om het eindresultaat te evalueren. Als het eindresultaat bij u past, klikt u op de knop "OK" en wacht u terwijl het programma het bestand verwerkt. Als u niet tevreden bent met het geluid, wijzigt u de instellingen totdat het gewenste resultaat is verkregen.

Stap 3

Om een nummer met een verwijderd zanggedeelte op te slaan, zoekt u het tabblad "Bestand" op het bovenste paneel van het programma en klikt u er eenmaal op. Er wordt een venster geopend waarin u de regel "Opslaan als" selecteert. Typ in het venster dat verschijnt een nieuwe naam voor het bestand, geef de map op om op te slaan en klik op "Opslaan".

Aanbevolen: