Hoe Over Te Zetten Van Megaphone

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Zetten Van Megaphone
Hoe Over Te Zetten Van Megaphone

Video: Hoe Over Te Zetten Van Megaphone

Video: Hoe Over Te Zetten Van Megaphone
Video: Spy Megaphone Hack 2024, Maart
Anonim

Soms zijn er situaties waarin u gewoon moet bellen. Maar dan ontdek je dat je saldo in negatief gebied is geraakt en dat het niet mogelijk is om het weer aan te vullen. In dit geval kunt u gebruik maken van een dienst zoals "Mobile Transfer".

Hoe over te zetten van Megaphone
Hoe over te zetten van Megaphone

Noodzakelijk

  • - SIM-kaart van OJSC "Megafon";
  • - telefoon;
  • - saldo van ten minste 36 roebel.

instructies:

Stap 1

Om geld over te boeken van de ene simkaart naar de andere, kiest u het USSD-commando vanaf de telefoon van waaruit de overboeking zal plaatsvinden. Dit commando bestaat uit de volgende karakters: * 133 * overboekingsbedrag * tiencijferig nummer van de abonnee wiens rekening je wilt opwaarderen # en de beltoets.

Stap 2

Binnen vijf minuten wordt er een bericht naar de telefoon van de afzender gestuurd met gedetailleerde informatie, waar de USSD-code wordt aangegeven, die vervolgens (indien gewenst) moet worden ingevoerd, het ziet er ongeveer zo uit: * 109 * 7080 # en de bel toets.

Stap 3

De afzender ontvangt een bericht met de volgende inhoud: "De abonnee (telefoonnummer) krijgt communicatiediensten ter waarde van (aangegeven welke) roebel." Binnen tien minuten staat het geld op het saldo van de ontvanger en wordt het volgende bericht ontvangen: "U bent (het bedrag is aangegeven) roebels overgemaakt op kosten van de abonnee (het telefoonnummer van de afzender)".

Stap 4

Deze service wordt tegen betaling uitgevoerd - een bedrag gelijk aan vijf roebel wordt afgeschreven van de rekening van de afzender. Houd er rekening mee dat de overdracht alleen plaatsvindt tussen abonnees die een overeenkomst hebben gesloten in dezelfde vestiging van de mobiele operator Megafon, bijvoorbeeld in de Siberische regio.

Stap 5

U kunt geen eenmalig bedrag overmaken dat de limiet van 500 roebel overschrijdt, of als het overboekingsbedrag minder is dan 1 roebel. Het maandelijkse overschrijvingsbedrag mag niet hoger zijn dan 5.000 roebel.

Stap 6

Om het geldbedrag over te schrijven naar de persoonlijke rekening van een andere abonnee, moet u minimaal 36 roebel op uw saldo hebben, het saldo op het saldo na de overboeking mag niet minder zijn dan 30 roebel.

Stap 7

Om de mogelijkheid uit te schakelen om het saldo van een andere persoonlijke rekening op eigen kosten aan te vullen, stuurt u een bericht met het nummer 2 naar het verkorte nummer 3311. Of bel de klantenservice op 0500.

Aanbevolen: