Hoe Games Op Android Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Games Op Android Te Installeren
Hoe Games Op Android Te Installeren

Video: Hoe Games Op Android Te Installeren

Video: Hoe Games Op Android Te Installeren
Video: How to install android games with zip files. 2024, Mei
Anonim

Het installeren van games op apparaten met Android OS gebeurt met behulp van de applicatiewinkel - Play market. Via dit programma kun je bijna elke applicatie voor je apparaat vinden en downloaden.

Hoe games op Android te installeren
Hoe games op Android te installeren

instructies:

Stap 1

Ga naar de Play-markt op je apparaat. Klik hiervoor op de bijbehorende snelkoppeling op het Android-bureaublad of in het menu dat wordt opgeroepen door op de bijbehorende knop op het hoofdscherm te klikken.

Stap 2

Selecteer op het scherm dat verschijnt het gedeelte "Games" in de bovenste werkbalk van de applicatie. Op het volgende scherm ziet u een lijst met applicaties die beschikbaar zijn voor installatie op uw apparaat. Selecteer de categorie van het spel dat je wilt spelen en selecteer het programma dat je nodig hebt. Je kunt ook naar de lijst met gratis spellen gaan via het bijbehorende menu-item.

Stap 3

Nadat je het spel hebt gekozen dat je leuk vindt, na het bestuderen van de schermafbeeldingen, beschrijvingen en gebruikersrecensies, klik je op de knop "Installeren". Wacht tot het downloaden en installeren van het programma is voltooid. U kunt de status ervan controleren in de meldingsbalk van uw apparaat.

Stap 4

Na het einde van de procedure voor het downloaden van de game, verschijnt de gewenste snelkoppeling in het toepassingenmenu en op het startscherm van uw apparaat. Om de applicatie te starten, volstaat het om op de bijbehorende snelkoppeling te klikken.

Stap 5

Om games te installeren die via internet naar een computer zijn gedownload in.apk-indeling, sluit u het apparaat aan op de computer met behulp van een kabel in de modus voor verwisselbare schijf, nadat u de installatie van toepassingen van onbekende bronnen hebt toegestaan via het menu "Instellingen" - "Beveiliging" - " Onbekende bronnen".

Stap 6

Breng de gamebestanden over naar je apparaat van je computer naar een aparte map. Nadat u ze hebt gedownload, opent u de.apk-bestanden met behulp van een bestandsbeheerder voor Android OS. U kunt een dergelijke applicatie downloaden via de Play-markt. Een van de meest populaire en handige programma's zijn ES Explorer en File Manager.

Aanbevolen: