Hoe Acorp-modem Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Acorp-modem Te Installeren
Hoe Acorp-modem Te Installeren

Video: Hoe Acorp-modem Te Installeren

Video: Hoe Acorp-modem Te Installeren
Video: Старый модем Acorp 56000 и история моего Интернета 2024, Mei
Anonim

Om een lokaal netwerk met internettoegang te maken, moet u het apparaat dat het signaal tussen computers of laptops verdeelt correct configureren. Het maakt niet uit of het een wifi-router of een DSL-modem is.

Hoe Acorp-modem te installeren
Hoe Acorp-modem te installeren

instructies:

Stap 1

Sluit eerst uw DSL-modem aan op een stopcontact. Zet het apparaat aan. Sluit een telefoonkabel aan op de DSL-poort. Het wordt aanbevolen om een splitter te gebruiken om deze verbinding te maken.

Stap 2

Zoek de Ethernet- of LAN-connector op het apparaat. Maak verbinding met een netwerkkabel, laptop of computer. Voordat u verder gaat met de configuratie van de modem zelf, wijzigt u de parameters van de netwerkadapter van uw computer of laptop.

Stap 3

Open het Netwerkcentrum. Selecteer "Netwerkadapterinstellingen wijzigen". Open de TCP / IPv4-instellingen. Activeer de items "Automatisch een IP-adres verkrijgen" en "DNS-serveradres automatisch verkrijgen".

Stap 4

Zet uw browser aan. Voer het IP-adres van uw DSL-modem in de adresbalk in. In het geval van een apparaat van Acorp heeft dit adres de waarde 10.0.0.2.

Stap 5

Er verschijnt een login- en wachtwoordinvoervenster op het scherm. Hoogstwaarschijnlijk moet u de gebruikersnaam admin en het wachtwoord epicrouter invoeren. Het hoofdinstellingenmenu wordt voor u geopend.

Stap 6

Onderzoek de inhoud van de linkerkolom. Selecteer in het configuratiemenu de optie WAN-setup. Klik op de knop Verzenden.

Stap 7

Neem contact op met de specialisten van uw provider of bezoek het officiële forum. Zoek de in dit menu op te geven parameters op en voer ze in.

Stap 8

Als u statische netwerkadressen voor uw computers en laptops moet instellen, activeert u het item Statische IP-instellingen. Stel het bereik van geldige IP-adressen in.

Stap 9

Activeer het item Automatisch opnieuw verbinden. Dit voorkomt problemen wanneer de verbinding wordt verbroken. Klik op de knop Opslaan en opnieuw opstarten. Uw DSL-modem wordt automatisch opnieuw opgestart.

Stap 10

Herhaal de handeling om het menu met apparaatinstellingen te openen. Klik op de knop Verbinden en zorg ervoor dat de verbinding actief is.

Aanbevolen: