Hoe Te Betalen Voor Het Internet Megafon Modem

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor Het Internet Megafon Modem
Hoe Te Betalen Voor Het Internet Megafon Modem

Video: Hoe Te Betalen Voor Het Internet Megafon Modem

Video: Hoe Te Betalen Voor Het Internet Megafon Modem
Video: Мегафон модем безлимитный тариф 2021 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator "Megafon" biedt zijn klanten de mogelijkheid om internet te gebruiken met een draadloos apparaat. Kies bij de aankoop van een modem en een simkaart het voor jou meest geschikte tariefplan. U kunt uw account op verschillende manieren aanvullen.

Hoe te betalen voor het internet Megafon Modem
Hoe te betalen voor het internet Megafon Modem

instructies:

Stap 1

Controleer eerst het telefoonnummer van uw simkaart. Om dit te doen, kiest u * 105 #. Selecteer het gedeelte "Help" en vervolgens - "Telefoonnummer". Binnen enkele seconden is deze informatie voor u beschikbaar. U kunt ook informatie krijgen uit het contract dat met de exploitant is gesloten.

Stap 2

Gebruik om te betalen de terminals die zich in verschillende winkels bevinden, representatieve kantoren van het mobiele bedrijf. Houd er rekening mee dat sommige machines een commissie in rekening brengen. Stel dat u uw account moet opwaarderen. Ga naar de salon van mobiele communicatie "Euroset", "Svyaznoy" of een andere. Druk op het display van de terminal op "Betaling voor mobiele communicatie". Selecteer uw mobiele provider uit de lijst, dat wil zeggen "Megafon" (op sommige apparaten moet u ook de regio opgeven). Voer uw telefoonnummer in, stort geld op de rekeningacceptor. Klik vervolgens op "Volgende" of "Betalen". Neem het ontvangstbewijs en gooi het niet weg totdat het geld op uw persoonlijke rekening is bijgeschreven.

Stap 3

Waardeer je saldo op met een bankkaart. Hiervoor kunt u gebruik maken van een geldautomaat. Steek een plastic kaart in de daarvoor bestemde gleuf, voer de pincode in. Selecteer in het menu de sectie "Betalen voor diensten". Geef vervolgens de mobiele provider op, voer een tiencijferig nummer in. Klik volgende. Voer het betalingsbedrag in en klik op "Betalen".

Stap 4

U kunt ook geld overmaken via het servicekantoor. Om dit te doen, hoeft u alleen maar contact op te nemen met een medewerker van het bedrijf, het telefoonnummer en het bedrag van de betaling door te geven.

Stap 5

Als je een elektronische portemonnee hebt (bijvoorbeeld op de website www.webmoney.ru), stort dan geld op je account. Ga naar uw persoonlijke pagina in het systeem, selecteer het type dienst ("Mobiel"). Zoek in de lijst met mobiele operators "Megafon" en klik op het item dat overeenkomt met uw regio, bijvoorbeeld "Megafon Capital Branch". Voer uw tiencijferige telefoonnummer in en het bedrag in roebels. Bevestig vervolgens de betaling.

Aanbevolen: