Hoe Te Identificeren Wie Er Heeft Gebeld

Inhoudsopgave:

Hoe Te Identificeren Wie Er Heeft Gebeld
Hoe Te Identificeren Wie Er Heeft Gebeld

Video: Hoe Te Identificeren Wie Er Heeft Gebeld

Video: Hoe Te Identificeren Wie Er Heeft Gebeld
Video: Te veel TOETSEN op jouw school? | De waarheid over SCHOOLSTRESS 2024, Mei
Anonim

Nummerweergave is een veelvoorkomend kenmerk van telefoons, zowel mobiel als standaard vast. Elke moderne mobiele telefoon bepaalt het nummer van een inkomende oproep - het scherm toont het nummer van de cel of de stad van waaruit de oproep wordt gedaan.

Hoe te identificeren wie er heeft gebeld
Hoe te identificeren wie er heeft gebeld

instructies:

Stap 1

Als de eigenaar van de mobiele telefoon een bepaalde melodie of een bepaald signaal voor de beller heeft ingesteld, klinkt bij het bellen de ingestelde melodie samen met de weergave van het nummer. Elke mobiele telefoon neemt een inkomende oproep op en slaat het nummer van de beller op, dit maakt het mogelijk om, indien nodig, terug te bellen naar dit nummer, als het niet mogelijk was om onmiddellijk te antwoorden.

Stap 2

Bij afstemming met de mobiele operator over de mogelijkheid om telefoonnummers te identificeren, kunnen abonnees de "anti-identificatienummer"-service activeren, dat wil zeggen dat wanneer ze een nummer vanaf hun mobiele telefoon bellen, hun nummer niet op het display wordt weergegeven en niet wordt gedetecteerd. Deze functie is betalend en is onderworpen aan een tarief abonnementsgeld en een eenmalige betaling bij aansluiting.

Stap 3

Op een standaard vaste telefoon kunt u ook de nummerherkenningsfunctie aansluiten. U kunt direct een vaste telefoon kopen met een hardware nummerherkenning, en u kunt ook de functie - automatische identificatie van het nummer van een inkomende oproep koppelen aan de PBX.

Stap 4

Deze service is betaald en is onderworpen aan een maandelijks abonnementsgeld. Sommige telecomoperators bieden nummerherkenning aan, waarmee u provinciale en federale telefoonnummers kunt identificeren. Een dergelijke dienst wordt verleend op schriftelijk verzoek.

Aanbevolen: