Hoe Maak Je Zelfgemaakte Sneeuwscooters

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Zelfgemaakte Sneeuwscooters
Hoe Maak Je Zelfgemaakte Sneeuwscooters

Video: Hoe Maak Je Zelfgemaakte Sneeuwscooters

Video: Hoe Maak Je Zelfgemaakte Sneeuwscooters
Video: Oliebollen Recept - Dutch New Years Recipe 2024, Mei
Anonim

Buitenlanders associëren Rusland altijd met wodka, beren en sneeuw. Het maken van wodka is een strafbaar feit, beren planten zich goed voort, maar zelf een sneeuwscooter maken is het proberen waard. Het is heel eenvoudig gedaan, het verbruikt een beetje benzine en het plezier van de reis is gewoon onbetaalbaar! Nadat je zelf een sneeuwscooter hebt gemaakt, hoef je helemaal niet meer aan de gekartelde paden te denken en rond te rijden op maagdelijke grond, je een weg banend in de besneeuwde vlakten.

Hoe maak je zelfgemaakte sneeuwscooters
Hoe maak je zelfgemaakte sneeuwscooters

instructies:

Stap 1

Bereid de benodigde materialen voor. Je hebt nodig: een oude maar werkende bromfiets, wat schroot om een sneeuwscooterframe te maken en laswerk. Het is ook noodzakelijk om kant-en-klare ski's te kopen, maar het is mogelijk om het zelf te maken van duraluminium. Maar onthoud dat gewoon lassen niet werkt voor duraluminiumlassen. Degenen die zeggen dat het zal doen - begrijpen niets. Je zult moeten koken met argon.

Stap 2

Pas de motorsteun aan voor een bredere basis op de sneeuwscooter. Hier kunt u omgaan met conventionele metalen hoeken en booglassen. Je kunt het aandrijfwiel ook zelf maken. Rotatie transmissie - ketting. Probeer geen grote nokken te maken, want als er op het moment van gasoverdracht bevroren grond onder de nokken van je sneeuwscooter komt, dan is er kans op een kettingbreuk.

Stap 3

Maak een demper. Het is niet nodig om een speciale kwaliteit van ruisonderdrukking te bereiken, want als je door de besneeuwde vlakte snijdt, zul je de beer niet wakker maken met het geluid van de motor van je zelfgemaakte sneeuwscooter, en de rest van de dieren zullen bang zijn om te rotzooien met zo'n wonder.

Stap 4

Verander de bromfiets launcher naar een handmatige start. Oordeel zelf, in massieve winterschoenen is het onmogelijk om de opwindhendel te starten door met je voet te rukken. Voor het gemak en een snelle start is het dus beter om de handmatige start te gebruiken.

Stap 5

Las een doos onder de stoel. Het is goed voor het opbergen van reserveonderdelen en sleutels, maar ook voor het vervoeren van de benodigde dingen of het meenemen van benodigdheden als u van wintervissen of lange reizen houdt. Het is ook handig om daar altijd een fles wodka te bewaren voor het geval de ketting breekt. Het is duidelijk dat het vrij eenvoudig is om met je eigen handen een sneeuwscooter te maken. Het blijft alleen om geluk te wensen aan landgenoten die zelfgemaakt zijn, degenen die graag rijden op de uitgestrekte besneeuwde vlaktes van ons moederland!

Aanbevolen: