Hoe Een Mts Connect-modem In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mts Connect-modem In Te Stellen
Hoe Een Mts Connect-modem In Te Stellen

Video: Hoe Een Mts Connect-modem In Te Stellen

Video: Hoe Een Mts Connect-modem In Te Stellen
Video: МТС модем 4g как подключить 2024, Mei
Anonim

U kunt overal en altijd internetten met de dienst "MTS Connect". Hiervoor dient u een kit aan te schaffen met daarin een modem en een simkaart met tariefplan.

Hoe een mts connect-modem in te stellen
Hoe een mts connect-modem in te stellen

Het is nodig

Computer, stel "MTS Connect" in

instructies:

Stap 1

Het MTS-bedrijf biedt verschillende soorten creditcards aan. De meest populaire modellen zijn 7, 2 (maximale internettoegangssnelheid - 7, 2 Mbit / s), 14, 4 (maximale internettoegangssnelheid - 14, 4 Mbit / s) en een WiFi-router. Het is noodzakelijk om de modem in de computer te steken en de automatische installatie van de software mogelijk te maken. En binnen een paar minuten staat de internettoegang voor u open! Modemstuurprogramma's worden periodiek bijgewerkt; "verse" versies kunnen worden gedownload van de officiële MTS-website.

Stap 2

Bij aankoop van een set "MTS Connect" krijg je een maand onbeperkt internet cadeau. Klanten krijgen dan tot het einde van het jaar vijftig procent korting op hun maandbedrag. Afhankelijk van uw behoeften, kunt u een van de onbeperkte opties kiezen - de optie zonder maandelijkse kosten, "Unlimited-mini", "Unlimited-maxi" en "Unlimited-super". De modem kan worden geconfigureerd volgens de geselecteerde optie.

Stap 3

Er zijn verschillende manieren om elk van de onbeperkte opties in en uit te schakelen. Voor de optie "Unlimited-Mini" is dit een korte opdracht * 111 * 2180 #, een sms sturen naar 111 (2180 - om verbinding te maken, 21800 - om te verbreken) en de service "Internet Assistant", Voor de "Unlimited-Maxi " optie, dit is een korte opdracht * 111 * 2188 #, het verzenden van een sms naar 111 (2188 - om verbinding te maken, 21880 - om te verbreken) en de service "Internet Assistant". Voor de optie "Unlimited-Super" is dit een korte opdracht * 111 * 575 #, verzonden naar 111 SMS (575 - om verbinding te maken

5750 - om uit te schakelen) en ook de Internet Assistant-service.

Stap 4

Om de snelheid van de modem te verhogen, kunt u een tarief selecteren waarbij een groot volume aan inbegrepen verkeer niet in aanmerking wordt genomen. Om de "Turbo-knop" te activeren, moet u een kort commando * 111 * 622 # of * 111 * kiezen 626 #, stuur een sms naar 111 ("Turbo-knop 2" - 622, "Turbo-knop 6" - 626) of gebruik de "Internet-assistent".

Aanbevolen: