Wat Niet Te Kopen Met Een Smartphone

Wat Niet Te Kopen Met Een Smartphone
Wat Niet Te Kopen Met Een Smartphone

Video: Wat Niet Te Kopen Met Een Smartphone

Video: Wat Niet Te Kopen Met Een Smartphone
Video: Dit zijn de beste smartphones van november 2021 | SmartphoneMan koopwijzer 2024, Mei
Anonim

De aanschaf van het nieuwste model smartphone van een bekend merk is helemaal niet zo'n noodzaak, zoals de advertentie verzekert. Maar als de behoefte aan een dergelijke aankoop toch ontstaat, moet u niet veel extra opties kopen die de verkoper aanbiedt. Dus wat niet te kopen met een smartphone?

Wat niet kopen met een smartphone?
Wat niet kopen met een smartphone?

Heel vaak verwerven gebruikers deze of gene geadverteerde nieuwigheid alleen als speelgoed, maar niet vanwege de echte veroudering van de bestaande technologie. Maar als je een nieuwe smartphone hebt gekocht, moet je niet nog meer geld uitgeven door te kopen:

Waarschijnlijk is het echt nodig voor degenen die heel, heel belangrijk zijn om zichzelf de hele tijd met een smartphone te kunnen fotograferen, vooral als er geen assistent is die een foto zou maken. Als je je een Hollywood-ster wilt voelen die klaar staat om je foto's van achter de schermen, kleedkamer en zelfs een toilet voor iedereen te zien, koop dan! Voor de rest is het absoluut overbodig.

Met speciale handschoenen kun je je touchscreen smartphone bedienen zonder ze uit te doen. Reclame verzekert dat dit een zeer noodzakelijke en nuttige zaak is, en daarom is de prijs voor dergelijke handschoenen vrij hoog. Persoonlijk denk ik dat je bij strenge vorst de telefoon lange tijd niet wilt bedienen, en je kunt "beantwoorden" zonder handschoenen of met een stylus porren. Ik wil opmerken dat, uit persoonlijke ervaring, een penny-stylus die is gekocht bij een onbekende Chinese fabrikant, je in staat stelt dit beter en nauwkeuriger te doen.

Dit is handig bij het fotograferen, echter hebben de meeste smartphones niet een camera die goed genoeg is, dus een statief kan geen noodzakelijke accessoire genoemd worden.

Er zijn veel hoesjes op de markt die zijn ontworpen om telefoonaansluitingen te beschermen tegen stof. Als je zo'n aanschaf nodig acht, kies dan voor een stekker zonder dikke figuren en andere versieringen, want door deze aan te raken kan de connector beschadigd raken.

Wat niet kopen met een smartphone?
Wat niet kopen met een smartphone?

Beenbeschermers, een speciale bh met een zakje voor een smartphone, etc. zijn helemaal niet nodig om er grote bedragen aan uit te geven.

Er zijn veel meer dingen (waaronder andere accessoires voor smartphones) die verkoopmanagers actief promoten op de markt. Onthoud daarom bij het bezoeken van een winkel dat verkopers alleen om hun winst geven, maar niet om uw gemak. Ik zou je willen herinneren aan een universeel advies dat je enorm zal helpen om niet nog iets onnodigs te kopen - neem gewoon geen geld met een marge mee. Bereken hoeveel je mee moet nemen en laat de rest thuis.

Aanbevolen: