Hoe Files In De Navigator Te Laden

Inhoudsopgave:

Hoe Files In De Navigator Te Laden
Hoe Files In De Navigator Te Laden

Video: Hoe Files In De Navigator Te Laden

Video: Hoe Files In De Navigator Te Laden
Video: HOWTO: Add Files... to Navigator 2024, Mei
Anonim

In grote steden kun je niet zonder een navigator die het laden van files ondersteunt. Files kunnen op de kaart worden bekeken en de opgegeven route wordt automatisch berekend, rekening houdend met files.

Hoe files in de navigator te laden
Hoe files in de navigator te laden

Noodzakelijk

auto navigator

instructies:

Stap 1

Download verkeersinformatie met behulp van de ingebouwde GPRS-module in uw navigator.

Om files in de navigator te laden, wordt de internetmodule gebruikt. Hiervoor heeft de navigator een speciaal slot voor een simkaart. U kunt uw simkaart plaatsen of een nieuwe kopen tegen een tarief waarbij GPRS internet goedkoper is. Zo'n navigator met files kan een mobiele telefoon volledig vervangen. Het telefoonboek wordt weergegeven op het display van de navigator, alle oproepen en berichten worden opgeslagen. U kunt bellen en gebeld worden terwijl u op de speakerphone praat, sms/mms verzenden - alles wat een gewone telefoon doet.

Stap 2

Gebruik uw mobiele telefoon om verkeersinformatie te downloaden.

Als er geen ingebouwde GPRS-module is, maar wel een Bluetooth-interface, dan kun je data over files ontvangen via een mobiele telefoon of PDA. Een navigator met files zonder ingebouwde internetmodule kost minder in vergelijking met de modellen die deze hebben. Tegelijkertijd is het laden van files in de navigator net zo eenvoudig als in de eerste alinea.

Stap 3

Download verkeersgegevens via SDIO-Bluetooth-module (via SD-slot) of CFIO-Bluetooth (via CompactFlash-slot).

Als de navigator geen ingebouwd GPRS-programma of Bluetooth-functie heeft, kunt u dergelijke modules afzonderlijk kopen en de navigator draadloos verbinden met een mobiele telefoon om toegang te krijgen tot internet. En zo wordt het laden van jams op dezelfde manier uitgevoerd als met de ingebouwde Bluetooth-interface.

Stap 4

Download verkeersinformatie via de DTM-antenne.

Sommige navigators van Garmin en TomTom zijn vervaardigd met een antenne waarmee verkeersgegevens kunnen worden ontvangen via het FM-radiokanaal (Radio Data System of Traffic Message Channel). De antenne kan apart worden aangeschaft, maar alleen voor navigators van bovengenoemde bedrijven. Het laden van files is helemaal gratis, want in dit geval is internettoegang niet vereist. In tegenstelling tot Europese landen worden in Rusland nog steeds verkeerskanalen geïntroduceerd, dus gratis informatie over files kan alleen in de grootste steden worden verkregen.

Aanbevolen: