Een Samsung-telefoon Repareren

Inhoudsopgave:

Een Samsung-telefoon Repareren
Een Samsung-telefoon Repareren

Video: Een Samsung-telefoon Repareren

Video: Een Samsung-telefoon Repareren
Video: SAMSUNG Galaxy S20 Ultra Restoration ASMR Repair... 2024, April
Anonim

Een Samsung mobiele telefoon repareren is vaak goedkoper dan een nieuwe kopen. Soms is alleen een vervangende batterij, toetsenbord of LCD-scherm nodig. U kunt deze artikelen voor een lage prijs in de online winkel kopen.

Een Samsung-telefoon repareren
Een Samsung-telefoon repareren

instructies:

Stap 1

Schakel uw Samsung mobiele telefoon uit door op de aan/uit-knop te drukken en wacht tot het scherm volledig is uitgeschakeld. Als uw machine niet goed werkt, probeer dan eerst de batterij te vervangen om te zien of dit het probleem veroorzaakt. Zoek het batterijklepje aan de achterkant van de telefoon en verwijder het. Verwijder de oude batterij en vervang deze door een nieuwe.

Stap 2

Probeer een nieuwe simkaart in uw telefoon te installeren. Het compartiment ervoor bevindt zich in de vorm van een kleine gleuf aan de zijkant van de telefoon of aan de achterkant, samen met de batterij. Verwijder de oude simkaart en leg deze opzij. Vervang deze door een nieuwe, waarbij u het metalen deel in de sleuf plaatst. Het vervangen van de simkaart kan veel van de problemen oplossen die gepaard gaan met het softwarematig vullen van de telefoon.

Stap 3

Vervang het toetsenbord en het LCD-scherm van uw mobiele telefoon. Plaats het met de voorkant naar beneden, verwijder het batterijdeksel en leg het opzij. Verwijder de batterij en simkaart uit de mobiele telefoon. Verwijder alle schroeven aan de achterkant van het Samsung-apparaat. Hiervoor is een kleine schroevendraaier nodig.

Stap 4

Gebruik een platte plastic kaart om de achterklep te verwijderen. Gebruik uw vingers om de kabel die naar het LCD-scherm van de telefoon leidt voorzichtig los te koppelen. Maak ook voorzichtig het toetsenbord los.

Stap 5

Verwijder het LCD-scherm van uw telefoon en vervang het door een nieuw exemplaar. Haal het oude toetsenbord eruit en vervang het ook door een nieuw. Sluit nieuwe onderdelen aan op het telefoonbord. Pak de achterklep met uw vingers vast en druk stevig naar beneden totdat u een klik hoort, wat aangeeft dat deze op zijn plaats zit. Ga met uw hand over alle oppervlakken om ervoor te zorgen dat alles is geïnstalleerd zoals het hoort.

Stap 6

Gebruik een schroevendraaier om de schroeven aan de achterkant van de telefoon vast te draaien. Plaats de batterij en de simkaart terug en plaats het batterijklepje terug. Schakel uw mobiele telefoon in en test deze om te werken.

Aanbevolen: