Hoe Foto's Naar De Telefoon Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Naar De Telefoon Over Te Zetten
Hoe Foto's Naar De Telefoon Over Te Zetten

Video: Hoe Foto's Naar De Telefoon Over Te Zetten

Video: Hoe Foto's Naar De Telefoon Over Te Zetten
Video: How to Transfer Photos from Your Computer to Your Phone 2024, Maart
Anonim

Gegevensoverdracht naar een mobiele telefoon kan worden uitgevoerd met behulp van een computer of via internet. U kunt de speciale software voor uw machine of een cloudserviceclient die u op uw computer gebruikt, gebruiken om afbeeldingen naar uw apparaat te kopiëren.

Hoe foto's naar de telefoon over te zetten
Hoe foto's naar de telefoon over te zetten

instructies:

Stap 1

Foto's overzetten en toevoegen kan op verschillende manieren. Een van de eenvoudigste methoden is om afbeeldingen rechtstreeks naar het bestandssysteem op uw computer over te brengen. Sluit uw apparaat aan op uw computer met behulp van de USB-kabel die bij uw telefoon is geleverd. Selecteer de modus "Gegevensopslag" of "Bestandsoverdracht" op het scherm van de machine.

Stap 2

Wacht tot de telefoon in het systeem wordt herkend als een verwisselbaar opslagstation. Selecteer in het menu dat verschijnt het gedeelte "Map openen om bestanden te bekijken" en ga naar de map Afbeeldingen van de flashdrive of het interne geheugen van het apparaat.

Stap 3

Sleep vanuit de systeemmap, waar de benodigde afbeeldingen zijn opgeslagen, afzonderlijke bestanden, met ingedrukte linkermuisknop, naar het venster met het bestandssysteem van uw telefoon. Nadat u alle gegevens hebt gekopieerd, kunt u het apparaat loskoppelen van de computer en controleren op gekopieerde afbeeldingen in het telefoonmenu.

Stap 4

U kunt ook de gewenste afbeeldingen toevoegen met behulp van de software voor uw smartphone. Als u bijvoorbeeld een afbeelding naar een iPhone wilt kopiëren, gaat u naar iTunes nadat u uw apparaat eerder met een USB-kabel hebt aangesloten. Ga vervolgens naar het menu voor het werken met het apparaatgeheugen door op de knop met de naam van het apparaat in de rechterbovenhoek van het programmavenster te klikken.

Stap 5

Ga naar het tabblad "Afbeeldingen" van de applicatie en selecteer de mappen met foto's die u wilt toevoegen. Nadat u de benodigde afbeeldingen hebt geselecteerd en de opties hebt opgegeven, drukt u op de knop "Synchroniseren" en wacht u tot de afbeeldingen zijn toegevoegd aan het geheugen van het apparaat.

Stap 6

Als u uw afbeeldingen op cloudservices opslaat, kunt u de gewenste afbeelding ook downloaden door de serviceclient op uw telefoon te installeren. Om dit te doen, voert u de naam in van de cloudservice die u gebruikt (bijvoorbeeld Dropbox) in de applicatiewinkel op uw apparaat (Play Market, Market of AppStore) en selecteert u het juiste resultaat in de lijst met gevonden applicaties. Klik op de knop "Installeren" en wacht tot de bewerking is voltooid.

Stap 7

Voer het resulterende programma uit met behulp van de snelkoppeling die tijdens het installatieproces is gemaakt. Voer vervolgens de gegevens van uw account in en log in. Het scherm toont een lijst met bestanden die in het account zijn opgeslagen. Selecteer de gewenste afbeeldingen en klik op "Opslaan" om een bepaalde foto naar het geheugen van de telefoon te kopiëren. Het opslaan van afbeeldingen is voltooid en u kunt naar het apparaatmenu gaan om de opgeslagen afbeeldingen te bekijken.

Aanbevolen: