Hoe Te Betalen Voor De Tricolor-antenne

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor De Tricolor-antenne
Hoe Te Betalen Voor De Tricolor-antenne

Video: Hoe Te Betalen Voor De Tricolor-antenne

Video: Hoe Te Betalen Voor De Tricolor-antenne
Video: Инструкция как самому установить Спутниковое ТВ на примере "TRICOLOR" 2024, Mei
Anonim

De Russische satelliet-tv-operator Tricolor TV begon eind 2005 met uitzenden. Tegenwoordig is het mogelijk om 4 hoofdpakketten met televisiezenders aan te sluiten, waaronder gratis, evenals 4 extra pakketten. De benodigde apparatuur voor verbinding met de operator kan overal in Rusland of bij een dealer in uw regio online worden besteld, en kan ook worden gekocht bij een winkelnetwerk. U kunt in de toekomst op veel manieren betalen voor diensten.

Hoe te betalen voor de Tricolor-antenne
Hoe te betalen voor de Tricolor-antenne

Online betaling

U kunt geld overmaken voor diensten die door Tricolor TV worden geleverd via een computer, mobiele telefoon of tablet met behulp van elektronische geldsystemen die in Rusland actief zijn. Dergelijke systemen omvatten Yandex. Money "," Qiwi-wallet "," WebMoney "," [email protected] "en anderen. Internetbankiersystemen zullen ook helpen om betalingen in realtime en zonder commissie over te maken, maar alleen klanten van Tricolor TV-partnerbanken kunnen deze service gebruiken. Dit zijn de online klantenservicesystemen Sberbank Online, VTB 24, Rosselkhozbank, Alfa Bank, Banca Intesa, Absolut Bank, Russian Standard en anderen.

Betaling op de officiële website

Een andere betaalmethode is om een persoonlijk account aan te maken op de officiële website van de exploitant, waarmee u zowel geld kunt overboeken voor diensten als geld kunt opslaan voor latere betaling. Zo'n account kan niet alleen via internet worden beheerd, maar ook telefonisch via het contactcenter van het bedrijf. Op de officiële website van de operator in het gedeelte "Hoe te betalen", kunt u een betaling uitvoeren met een Visa- of MasterCard-bankkaart en geld overboeken vanaf uw mobiele nummer. Er is ook een mogelijkheid om een speciale Tricolor TV-kaart te activeren, die wordt gekocht bij officiële dealers.

Betalen via banken en geldautomaten

De exploitant werkt samen met een aantal banken, aan de kassa's waarvan u de diensten van de exploitant contant kunt betalen. Dit zijn Sberbank of Russia, B&N Bank, UralSib Bank, Sistema Gorod, Bank Zenit, Rosselkhozbank, Moscow Bank, Bank Stroycredit, MDM Bank. Bij kredietinstellingen als Russian Standard, Gazprombank, Absolut Bank, Bank Petrokommerts, Rosselkhozbaek, UralSib Bank en VTB 24 kunt u zonder commissie giraal betalen via een geldautomaat.

Betalen bij postkantoren, communicatiewinkels en terminals

De commissie voor het doen van de betaling wordt niet in rekening gebracht bij de Russische postkantoren. Tricolor TV-diensten kunnen worden betaald aan de kassa van elk van hen. U kunt de diensten van de operator ook contant betalen zonder commissie bij Svyaznoy, Euroset, MTS en andere betalingsacceptatiepunten (Eldorado, Frisbee, Maria-ra, West Telecom en Alt Telecom "). De betaling van de diensten die door de operator worden geleverd, wordt gedaan in een van de betaalterminals in de rubriek "Televisie". In dit geval wordt de abonnee echter meestal een commissie in rekening gebracht.

Aanbevolen: