Hoe De Driekleur Te Betalen Via De Terminal

Inhoudsopgave:

Hoe De Driekleur Te Betalen Via De Terminal
Hoe De Driekleur Te Betalen Via De Terminal

Video: Hoe De Driekleur Te Betalen Via De Terminal

Video: Hoe De Driekleur Te Betalen Via De Terminal
Video: La Prestazione (Italia) 2024, April
Anonim

Tricolor TV is een wijdverbreid bedrijf dat satelliettelevisie en andere televisiediensten op het grondgebied van de Russische Federatie verbindt. Het bedrijf heeft verschillende betaalmethoden voor diensten die aan abonnees worden verleend, waaronder de mogelijkheid om het saldo via betaalterminals aan te vullen.

Hoe de driekleur te betalen via de terminal
Hoe de driekleur te betalen via de terminal

instructies:

Stap 1

De betaling voor Tricolor TV-diensten vindt plaats via verschillende soorten terminals die in heel Rusland worden verspreid. Onder de gebruikte apparaten zijn Qiwi, Edinaya Kassa, RegPlat, DeltaPay, CyberPlat en Svobodnaya Kassa. U kunt ook betalen met sommige geldautomaten (bijvoorbeeld Sberbank en Transcreditbank) en betalingssystemen (PinPay, Svyaznoy, enz.).

Stap 2

Selecteer het gedeelte "Televisie" op de terminal. Als u de Qiwi-machine gebruikt voor aanvulling, geeft u de sectie "Betaling voor services" - "Televisie" aan om het gewenste item te vinden. Om via ATM te betalen, steekt u uw bankkaart in het apparaat en voert u de pincode in. Ga na het invoeren naar de sectie "Betaling voor diensten" - "Televisie".

Stap 3

Selecteer "Tricolor TV" in de lijst met operators die verschijnt. Houd er rekening mee dat sommige terminals de tegel met het bedrijfslogo mogelijk niet op de eerste pagina weergeven, en bekijk daarom zorgvuldig alle items door de pagina's in het terminalmenu om te draaien met behulp van de bedieningsknoppen op het scherm. U kunt ook de knop Zoeken onder in het scherm gebruiken om naar een naam te zoeken. Als u deze optie selecteert, voert u de zoekopdracht "Tricolor" in met behulp van het meegeleverde virtuele toetsenbord.

Stap 4

Vul het nummer in van uw contract met de operator of het nummer van de apparatuur die wordt gebruikt om het tv-signaal te ontvangen. Klik op de knop "Volgende" en controleer de ingevoerde gegevens. Als het contractnummer correct is, klikt u nogmaals op "Volgende" of "Volgende". Als u een typefout vindt, keer dan terug naar het vorige menu door op "Terug" te klikken en voer opnieuw in.

Stap 5

Nadat het venster "Geld storten" verschijnt, plaatst u de rekeningen één voor één in de rekeningacceptor van het apparaat. Zodra de aanbetaling voorbij is, controleert u het aangegeven bedrag en klikt u op "Betalen". Als u met een geldautomaat betaalt, hoeft u alleen het te debiteren bedrag in te voeren dat u van de kaart wilt overboeken naar de opgegeven abonneerekening.

Stap 6

Neem de bon en wacht tot het geld op uw Tricolor TV-account staat. De betalingstransactie via de terminal is voltooid.

Aanbevolen: