Een Vaste Telefoon Plaatsen Land

Inhoudsopgave:

Een Vaste Telefoon Plaatsen Land
Een Vaste Telefoon Plaatsen Land

Video: Een Vaste Telefoon Plaatsen Land

Video: Een Vaste Telefoon Plaatsen Land
Video: Hoe je telefoontoestellen op je vaste lijn aansluiten 2024, Mei
Anonim

Ondanks dat mobiele communicatie momenteel domineert, heeft de gewone vaste telefoon toch een zekere waarde. Hiermee kunt u relatief goedkoop communiceren met familieleden en vrienden, verschillende bedrijven bellen en een ambulance of brandweerman bellen. Voor aansluiting op een stadslijn moet aan bepaalde voorwaarden worden voldaan.

Een vaste telefoon plaatsen land
Een vaste telefoon plaatsen land

Noodzakelijk

telefoontoestel

instructies:

Stap 1

Bepaal met welke telefoonmaatschappij uw huis is verbonden. U kunt erachter komen bij uw buren of via speciale advertenties van bedrijven. Als je van tevoren een provider hebt gekozen om verbinding te maken, bel dan de helpdesk en vraag of ze bij jou thuis van dienst zijn.

Stap 2

Controleer ook of er een aansluitmogelijkheid is bij je ingang. Er zijn tijden dat een telegraafpaal gewoon geen cellen meer heeft voor verbinding. In dit geval moet je contact opnemen met een andere provider of wachten tot iemand de verbinding verbreekt.

Stap 3

Verzamel een pakket documenten, dat bestaat uit een fotokopie van uw paspoort, identificatiecode en documenten die de eigendom van het appartement bevestigen. Schrijf een aanvraag voor aansluiting op het stadstelefoonnetwerk. In de regel kunnen vulmonsters worden bekeken bij de klantenservice of op de website van de exploitant. Lever alle documenten in bij een telefoonspecialist.

Stap 4

Wacht op de beslissing over uw aansluiting en het verstrekken van een vast nummer aan u. Kies een tariefplan. Sluit een passend contract met het bedrijf voor de levering van draadcommunicatiediensten.

Stap 5

Spreek met de telefoonmedewerkers de datum en tijd van installatie van de vaste telefoon af. In de regel wordt de kabel alleen naar de deur geleid en kost het verder leggen extra geld. Ben het eens over deze kwestie. Nadat de telefoon is aangesloten is het noodzakelijk om een testoproep te doen in aanwezigheid van medewerkers van het telefoonbedrijf, zodat de storing snel verholpen kan worden.

Stap 6

Betaal voor de aansluiting van een vaste telefoon en de kosten van installatiewerk, evenals het eerste abonnementsgeld. Daarna dient betaling te geschieden conform de gemaakte afspraken. Veel operators sturen schriftelijke cheques naar het huis voor betaling, die het bedrag van de betaling aangeven en het doel ervan ondertekenen.

Aanbevolen: