Een USB-flashstation In Uw Telefoon Plaatsen

Inhoudsopgave:

Een USB-flashstation In Uw Telefoon Plaatsen
Een USB-flashstation In Uw Telefoon Plaatsen

Video: Een USB-flashstation In Uw Telefoon Plaatsen

Video: Een USB-flashstation In Uw Telefoon Plaatsen
Video: How to Transfer files to a Flash drive connected to Android phone 2024, Mei
Anonim

Bij het kopen van een nieuw telefoonmodel is elke fabrikant klaar om de meeste gemakken in één apparaat te bieden: mp3, video, Bluetooth, Flash-kaart, Edge, enz. Bovenal is een moderne persoon geïnteresseerd in het ondersteunen van een flash-carrier in een mobiele telefoon. De grootte van de flashdrive kan variëren van 128 MB en meer. Flash-media hebben andere media bijna volledig vervangen en daarom zijn ze zo populair geworden.

Een USB-flashstation in uw telefoon plaatsen
Een USB-flashstation in uw telefoon plaatsen

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, flash-kaart van elk formaat

instructies:

Stap 1

Flashcards zijn er in verschillende merken en maten. Uiterlijk verschillen ze alleen in vormfactor: sommige flashdrives zijn groter en sommige kleiner. Dankzij moderne technologieën worden flitsdragers niet alleen gebruikt in telefoons, maar ook in foto- en videocamera's en in mp3-spelers. Maar de enorme populariteit van dit soort media laat nog steeds veel vragen open die betrekking kunnen hebben op het gebruik van flashdrives. Een van deze vragen: "Hoe steek ik een flashcard in de telefoon?".

Stap 2

Soms kan het erg moeilijk zijn om een slot te vinden om een kaart in te steken. Bij het kopen van een telefoon merkt u misschien niet waar de flashdrive precies is geplaatst door de verkoopassistent. Om het antwoord op deze vraag te vinden, kunt u de instructies raadplegen die bij de telefoon zijn geleverd. U kunt de handleiding van de telefoon ook lezen op de officiële website van uw telefoonfabrikant.

Stap 3

Voor elk telefoonmodel kan de USB-flashdrive-connector overal worden geplaatst. Bij Nokia-telefoons bevindt de flashkaart zich onder de batterij, terwijl Sony Ericson de voorkeur geeft aan het zijpaneel van de telefoon. Zorg er bij het plaatsen van een USB-flashstation voor dat er geen andere opslagmedia in de connector zitten. Als zo'n drager is gevonden, kan deze eruit worden getrokken door erop te drukken. De connector is zo ontworpen dat wanneer hij wordt ingedrukt, hij de USB-stick duwt. Nadat de sleuf voor de flashdrive leeg is, plaatst u uw flashkaart.

Aanbevolen: