Een Fax Controleren

Inhoudsopgave:

Een Fax Controleren
Een Fax Controleren

Video: Een Fax Controleren

Video: Een Fax Controleren
Video: Sending a Fax Using an HP LaserJet Printer | @HPSupport 2024, Mei
Anonim

Op dit moment zijn er veel soorten apparaten voor het verzenden / ontvangen van verschillende soorten gegevens. Faxen worden doorgaans gebruikt door commerciële en overheidsorganisaties. Met hun hulp is het mogelijk om verschillende documenten te verzenden door middel van een elektrisch signaal. Nu zijn de zogenaamde MFP's populair, waaronder de functies van een printer, een scanner en de fax zelf.

Een fax controleren
Een fax controleren

instructies:

Stap 1

Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u de fax gebruikt. Leer hoe faxen werkt. Deze heb je nodig voor het geval het niet lukt. Maak ook kennis met het algoritme voor het verzenden/ontvangen van brieven. Door een fax te gebruiken, staat u voortdurend in contact met uw zakenpartners en personeel.

Stap 2

Om te controleren of de fax die u hebt gekocht de brieven correct verzendt en ontvangt, moet u over twee telefoonnummers beschikken. Als u één telefoonfax in uw appartement heeft, kunt u dit niet alleen doen. Spreek met je vriend of kennis, die ook een fax heeft, af om een testbericht te sturen. Hiermee kunt u de kwaliteit en leesbaarheid van de uitvoer controleren. Vraag dan aan uw partner om u een brief te sturen. Hiermee wordt de faxfunctie in de ontvangstmodus getest.

Stap 3

U kunt alle andere faxfuncties en -mogelijkheden zelf testen. Probeer ook de fax via uw computer te controleren. Sluit hiervoor de faxuitgang aan op de modem die het signaal ontvangt. In dit geval kan alleen de ontvangst van berichten worden gecontroleerd. Deze methode is alleen geschikt als u goed thuis bent in de bediening van telefoontechnologie.

Stap 4

Voordat u een fax aanschaft, moet u de integriteit van alle onderdelen controleren. Ook moet het verkooppakket alle benodigde certificeringsdocumenten bevatten die de hoogste kwaliteit van het product bevestigen. Als het tijdens het gebruik plotseling uitvalt en geen berichten verzendt, zoek dan hulp van ervaren professionals die elk probleem met uw printer in de kortst mogelijke tijd kunnen oplossen.

Aanbevolen: