Hoe Lage Frequenties Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Lage Frequenties Te Verwijderen
Hoe Lage Frequenties Te Verwijderen

Video: Hoe Lage Frequenties Te Verwijderen

Video: Hoe Lage Frequenties Te Verwijderen
Video: Mix Tips | Removing Resonant Frequencies 2024, Mei
Anonim

Lage frequenties worden op verschillende manieren verwijderd. Dit is waar EQ-instellingen, het veranderen van het interne ontwerp van luidsprekers enzovoort te hulp komen. Lees in ieder geval de gebruikershandleiding voordat u wijzigingen aanbrengt.

Hoe lage frequenties te verwijderen
Hoe lage frequenties te verwijderen

Noodzakelijk

  • - schroevendraaier;
  • - synthetische wintermaker van verschillende dichtheid;
  • - filter voor het onderdrukken van lage frequenties;
  • - versterker.

instructies:

Stap 1

Open je luidsprekers en vul de ruimte tussen de luidsprekers en de muur met opvulling van polyester of soortgelijk materiaal. Je kunt een paar verschillende proberen en ze regelmatig veranderen om te bepalen welke de bas beter dempt. Selecteer materiaal op basis van hoeveel je nodig hebt om lage frequenties te verwijderen. Het is het beste om meerdere opties tegelijk te proberen met verschillende dichtheden.

Stap 2

Installeer een speciaal laagdoorlaatfilter in uw audioapparaat. Dit vereist bepaalde kennis en vaardigheden van het werken met radiotechniek van je. Download het installatieschema vooraf en lees de instructies en feedback van gebruikers die dit probleem zijn tegengekomen.

Stap 3

Als uw apparatuur nog onder de garantie valt of als u niet bekend bent met het installeren van een laagdoorlaatfilter, gebruik dan een servicecentrum dat al het werk voor u zal doen. Zorg er vooraf voor dat ze een garantie op het uitgevoerde werk vestigen en dat hun tussenkomst de fabrieksgarantie niet doet vervallen.

Stap 4

Als je een versterker hebt, gebruik deze dan om het basniveau aan te passen. Ook kan de oorzaak van een dergelijk probleem vaak een onjuiste afstelling van de equalizer van de speler zijn. Als u niet bekend bent met de algemene punten voor het aanpassen van de equalizerparameters, raadpleeg dan de informatie op een van de volgende links: https://w3bsit3-dns.com/forum/index.php?showtopic=123888, https://www.hhop.info/node/431 …

Stap 5

Blader ook door de verschillende onderwerpforums voor bespreking van dit onderwerp op basis van uw muzikale voorkeuren. Ook kan het probleem liggen in de digitalisering van de opname. Probeer ook een andere opname af te spelen op uw apparatuur, bij voorkeur van hoge kwaliteit. Houd bij het navigeren door de equalizerinstellingen ook rekening met de kenmerken van het model.

Aanbevolen: